Altivi.Com?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

nası oluyorda bukadar ucuz satıyorlar. kazançları acaba sadece teklif kayıt bedelinden mi yoksa yaptıkları başka şerafsizlikler mi war.

bide kazandıgın ihalede ödemeyi nası yapıon yazmamış  şerefsizler

çocuktum,büyüdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niCo
    niCo's avatar
    Erkek

İstanbul’un gece hayatının tanınmış ismi Emre Ergani, ünlü reklamcı Alinur Velidedeoğlu, TV yapımcısı Fatih Aksoy ve Mehmet Germiyanlıgil, internette “altivi.com” adlı bir açık artırma sitesi kurdu. Saadet zinciri Titan’ı hatırlatan sistemde açık artırmaya katılanların sadece biri şansı tutarsa kazanıyor, şirket ise bu sistemde inanılmaz bir kar elde ediyor.

ilk acildiginda bu sitede teklif sartti vardi ornek bi arac ihalesine teklif vermenin bedeli 50 YTL dersek teklif sayisi dolmadan ihale kapanmiyodu mesela mini cooper araba 12.000 YTL diyor bunun altinda teklif aliyo ama 2000 tane teklif almasi gerekiyo ihale sonuclanmasi icin ee 50 YTL X 2000 teklif = 100.000 YTL almis oluyo mini cooper icin. artik bunu 12.000 YTL alti degil bedavada versee yeridir. eski sistem boyleydi ama simdi sistemi degistirdi ihaleler teklif sayisina bakilmaksizin tarihle sonuclaniyo simdi nasil para kazaniyorlar bende anlamis degilim. ama kendine güvenen mürid varsa sistemde data loglarina ulasip en yüksek teklifi verip % 70 ucuzla alabilir ürünü sizin yaraticiliginiza kalmis birsey .

veni vidi vici
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoLLeR
    RoLLeR's avatar
    Erkek
    hiç bulaşmayın derim bence, site her durumda haklı çıkıyo. ihaleler kendi isteklerine göre gitmediği zaman iptal ediyolar.  TMSF nin kucağına oturmaları yakındır.

inandığın gibi yaşamassan yaşadığın gibi inanırsın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

milli piyangonun yandan yemiş şekli. ama kim şirokkoyu 500e almak istemezki

çocuktum,büyüdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek

ucuza fln verdikleri yok. her üründen piyasasının 5 katı para kaldırıyorlar.. tamamen kumar.. bizzat kendim yaklaşık 500ytl zarar ettim ve 2500 zarar eden başka bir tanıdığım var.. üye olurken sizden kimlik no istiyorlar her kullanıcı uzun uzun inceleniyor kimdir kart limiti vs.. ve siteye abone olması sağlanıyor.. ben girdim ilk 7-8 kez 2şer 3er fln teklif verdim hiçbiri bana kalmadı sonra bir 40 teklif verdim bir w610i kaldı sonra biraz daha sık vermeye başladım 20 20 teklifler fln.. tam vazgeçiyordum ki siteden bir w850i daha kazandım... sonrası malum her ürüne garanti almak üzere teklifler fln.. biraz içeri girdim.. moral olsun garanti kazanayım diye 115 teklif verdim bir ürüne son 5 sn içerisinde... ama başka biri son 3 sn içerinden 150teklif vermiş.. ya da site tarafından verdirilmiş zira benim verdiği teklifle piyasa fiyatına denk geliyordu veren kişi ise kazanması halinde bile zarar ediyordu. yani adamlar sistemi kurmuş, noter fln hikaye... (bu arada şu ana dek tek bir ürünün noter onayı yüklenmedi siteye) şu an hazırlanıyor yazıyor.. yüklenmeden o ürün sistemden siliniyor) resmen dolandırıyorlar, bana da ders oldu.. daha da adını bile unuturum.. aklındn geçirenler de yanmasın diye yazıyorum... direk satış ürünü alacaksanız alın, fiyatlar piyasadan 30-40 daha ucuz ama ihaleye girmeyin, benden söylemesi..

1100ytl altivi puanım var şu an direk satış ürünlerde indirim için kullanılıyor, ama her ürün için belli bir miktar yani ürünü sadece puanla alma şansınız yok 500ytlye bi tlf alacaksanız 50 ytl puandan gerisini kredi kartından ödüyorsunuz mesela.. Siteden dilim yandı, bir daha adını bile duymak istemiyorum,  1100 ytl indirimi bulunan üyeliğimi istediği e-ticaret sitesi aracılığıyla (gittigidiyor üzerinden vs..) 300den bile veririm, alacağı toplu elek eşya olanlar fln ilgilenenler msg atsın..

Toplam Hit: 1267 Toplam Mesaj: 5