Alwayonpc Benzeri Site [?]
-
AlwaysOnPC uzak masaüstü ile VPS kullanabiliyoruz ama kısıtlamaları çok fazla 5 dk sonra atıyor sistemden. Java vs. kullanamıyorsunuz...
Buna benzer uzak masaüstü ile kullanacağımız ücretsiz VPS var mıdır?
-
pSkpt bunu yazdı
AlwaysOnPC uzak masaüstü ile VPS kullanabiliyoruz ama kısıtlamaları çok fazla 5 dk sonra atıyor sistemden. Java vs. kullanamıyorsunuz...
kardeş o süreyi nasıl uzatabiliriz ya bunu bulsak varya süper olur
-
KaRaKuLe bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
kardeş o süreyi nasıl uzatabiliriz ya bunu bulsak varya süper olur
İşte ben de o yüzden arıyorum buna benzer bir şey. :/
-
startAlwaysOnPC.jnlp dosyasını değiştirip localhost'a atadım.
Sonra classes dosyalarını indirip attım. bi tane jar dosyası var. Java bilen arkadaşlar bakabilirse sevinirim belki bi ayarı vs. vardı süre için.
http://pskpt.koding.com/classes.rar
http://pskpt.koding.com/startAlwaysOnPC.rar
-
böyle bir şeyi yeni görüyorum. saol gösterdiğin için.
Bu kullandırdıkları sanal bilgisayar şeklinde mi çalışıyor?
ve şöyle bir şey sormak istiyorum bu uzaktaki bilgisayarda kullandığımız programların lisansları sıkıntı olmuyor mu?
binlerce dolarlık programları alıp bu şekilde paylaştırmak mantıklı geliyor.
-
asa42 bunu yazdı
böyle bir şeyi yeni görüyorum. saol gösterdiğin için.
Bu kullandırdıkları sanal bilgisayar şeklinde mi çalışıyor?
ve şöyle bir şey sormak istiyorum bu uzaktaki bilgisayarda kullandığımız programların lisansları sıkıntı olmuyor mu?
binlerce dolarlık programları alıp bu şekilde paylaştırmak mantıklı geliyor.
Lisans olayını tam olarak anlayamadım ama bir çok şey kısıtlı program yükleyemiyorsunuz sanırım.
Browser eklentileri bile kapanıp açılınca sıfırlanıyor. 2 GB alan var o kadar. Ben eskiden video indirip upload yapmak için kullanıyordum ama şimdi Java'yı da kısıtlamışlar ve süre sıkıntı oluyor.