Amanın Criminal Minds:İstanbul Kanal D Yeni Dizi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

İşte budur artık digiturk te Dizimax de gavur polisiye dizilerine son CSI NCIS vs.. artık silin kafanızdan KANIT var artıkın. 

http://www.kanald.com.tr/Kanit ayrıntılı bilgi burda :D

Reklamda çıkan Kriminalist bayana koptum ama sanırım güzel bir şey olacak yani meslekteki gerçek insanlar ile bilgi alışverişi yapmaları güzel.

Gerçi tesadüfen bir keresinde olay yeri inceleme arabasının içini gördüm İncirli'de içinde alet çantası vardı başka birşey yoktu hüsrana uğramıştım. Ama Türk kriminal iyi çalışıyor az malzeme ile bu kadar başarı ;). NCIS CSI Without a Trace deki aletler olsa mına kordukda..... :D

Neyse bence iyi bir şey Kanal D de Arkada Sokaklar bence izlenebilecek güzel dizilerimizden di umarım buda böyle olur. Sevindirici bir haber bence.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Sevil Atasoy varsa işin içinde izlenir :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

aq reklam açıldı karının sesi evde yankılandı aq artık reklama dokunmadan çalışıyor s.kecem yaw ödüm bokuma karıştı bunu geçtim evdekiler uyandı:))

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:
    -----------------------------

aq reklam açıldı karının sesi evde yankılandı aq artık reklama dokunmadan çalışıyor s.kecem yaw ödüm bokuma karıştı bunu geçtim evdekiler uyandı:))

----------------------------

Aynen amk :) Kanal D'nin Webmasteri Kulak Kanseri oldu Çınlaya Çınlaya :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

Gerçi tesadüfen bir keresinde olay yeri inceleme arabasının içini gördüm İncirli'de içinde alet çantası vardı başka birşey yoktu hüsrana uğramıştım. Ama Türk kriminal iyi çalışıyor az malzeme ile bu kadar başarı ;). 

ahahaha süper ya gece gece :)).. benim görüğümde de bi fotoraf makinası birde beyaz eldivenlerden çıkarttılar o akdar. :)

edit:izledim..çok iğrençdi...:S sırf o sonda çıkan yaşlı sarışına inat bir tane kusursuz cinayet senaryosu yazasım geldi VE YAZICAM DA..

yorgun senarist .]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

adamların 10 yıl önce yaptığı dizi kalitesine daha yaklaşamadık

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Adanedhel
    Adanedhel's avatar
    Erkek

bi kategori yaparsak kurtlar vadisi hangisine girer..polisiye aksiyon aşk komedi fantastik töre..ve ya politik kurgu..

Toplam Hit: 1187 Toplam Mesaj: 7