Amasya"Lı Müridler |Yardım|
-
Müridler Amasya Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'na yerleştim...Yarın gece gidiyorum pazartesi kayıt yaptırcam falan...
Neyse müridler Amasyada kaç kişi var tahribat.com'dan?
*Üniversite nasıl?
*Amasya nasıl?
*İnsanları nasıl?
*Soğuk olurmu?
Yardımcı olursanız sevinirim...
-
Gezmeye gitmiştim bi kere normal bi şehir gibi. İnsanlar rahat.Gidince kaderine küsebilirsin tarımdan başka hiç bi gelecek yok orda yaşayanalr için. He taraf dağ ve içmekten başka sosyal aktiviten olabileceğini sanmıyorum. Soğuk olur karadeniz iklimindense karasal iklim hakim:)
-
yukarı
-
maniakrıfatı bul amasya ondan sorulur
-
başlığı gorunce bizim arkadaslar burayadamı sardı dıycektım :)
Lord benım arkdslarımda amsyayı kazandılar asclk yarın gıdıyolar onlarında buyuk merak konusu. sen ne okucaksın ?
sevındım sızın ıcın bu arkadaslarım buradada 2sı cok samımıydı aynı okula da gıttıler sımdı gorusrzsnz belkı orada.
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------başlığı gorunce bizim arkadaslar burayadamı sardı dıycektım :)
Lord benım arkdslarımda amsyayı kazandılar asclk yarın gıdıyolar onlarında buyuk merak konusu. sen ne okucaksın ?
sevındım sızın ıcın bu arkadaslarım buradada 2sı cok samımıydı aynı okula da gıttıler sımdı gorusrzsnz belkı orada.
-----------------------------
Ben pazarlama kazandım hocam...Arkadaşlarınla illaki görüşürüz onlarda meslek yüksek okulundaysa :) Tbt'ye transfer ederiz :) -
myö abi ascı olcaklar tahribatın bulusmalardaki yemek merasımlerını hallederler fenamı olur :)
-
Yarın akşam 9 yada 10 otobüsüyle gitcem ama otobüsten inmem gereken yeri bile bilmiyorum :) Sonumuz hayrolsun ya :D Okulun nerede olduğunu bile yazmamışlar ama geze geze bulunur :)
-
Amasya küçük ama güzel bi şehir. Acemiliğimi orda yapmıştım. Esnaf askere iyi geçiriyor ama öğrenciye nasıl davranır bilemem. 2003 te bi traşa 7 ytl vermiştim ama yinede amasyayı özledim lan :|
-
amasyalıyım ama 1 hafta amasyada bulundum hayatım boyunca elması güzel :D