Amazon & Ebay Satış Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

İngiltere'de yaşıyorum. Ve birinin yanında çalışmaya başladım. Benden istenen şey Amazon ve Ebay accountlarına ürünleri girmem, feedbackleri yanıtlamam ve en önemlisi de ürünlerin satışını arttırabilmem. Satış arttırma kısmının anlamı ise şu ürünlerin üst sıralarda çıkabilmesi.

Soruma gelirsek: Ebay ve Amazon neye bakarak sıralıyor listelerini ? Bilgisi olan var mı ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Bu amazon ve ebayin sir olarak sakladigi bilgi. Ama yapabilecegin seyler o linklere google adwords ile reklam alip daha fazla dikkat cekebilirsin. 

Ben amazon.com da satis yapiyorum. Tahminimce linklerin populerligine gore degisiyor hersey. Ne kadar satis yaparsan okadar yukardasin. Eger sattigin urun cok ozel birsey degilse zaten amazon.com'da onun sayfasi vardir. O sayfaya kendi fiyatini koy tamam. Fazla yapman gereken birsey yok. Buyuk bir ihtimalle senden ucuzlar daha once satilir sendende bir iki kisi alir. Eger fiyatin en ucuzsa belki cok satarsin. En onemli sey amazonda posta. Postayla gondermenin ucuz yollarina bak. Amerikada gunde 200 den fazla paket gonderiyorsan ups cok iyi fiyat veriyor sana. 

Kolay gelsin. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

http://stores.ebay.co.uk/EVOLUTION-CAR-SPARES-UK-LTD?_trksid=p2047675.l2563

bende ebaydeyim kendi firmam 

bak incele cevabini kendin bulacaksin murid

yan cizdim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Laa hacular sız ne alıyorsunuz satıyorsunuz bakım :D

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek

biz de olay hdmi kablodan tutta uzaktan kumandalı helikoptere kadar var...
    sır bilgi olduğunun farkındayım da illa belli yolları olmalı. mesela feedback alıyorsa ürünün daha üstesindir gibi. 
    gönderme işlemini ücretsiz yazdığımız için alan kişiyi etkiliyoruz ama dediğin olayı düşünmek lazım upsle ucuza gönderebilirsem fiyatı da aşağı çekerim. düşük fiyat bol müşteri demek sonuçta... 

r10 un amazon ve ebay gibi eticaret siteleri için olanı olsaymış dedim birden :)  Alın size proje :) biri üstlenirse desteklerim tasarım anlamında :) :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReeX
    ReeX's avatar
    Erkek

Konu dışı olacak ama ebaydan ürün aldığımızda max nekadar tutar kargosu türkiyeye ?

Gimme Some Tits
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Agirligina gore degisir. Bir cok satici Yurt disina mal gondermiyor zaten. Ne kadar agirsa okadar pahali. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bi kitap alsak amazondan kargosu ne kadar tutar ki? astarı yüzüdnen pahalıyada gelmesin şimdi :)

.
Toplam Hit: 1325 Toplam Mesaj: 8