Amazon Amerika Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaşlar Amazon Amerika'da Amazon kartı çıkartanlara 200 dolarlık indirim yapıyor aramızda Amerika'da olan bu indirimi kullanmayacak olan bana yardımcı olacak olan olur mu ürünleri alacak benim soyledigim adrese gönderecek yine ödemeyi ben direkt kendi kartımdan vereceğim sadece bu indirimden yararlanmak istiyorum var mıdır yardımcı olabilecek olan

Antitikky bey dediki kimse senin için o indirimi kullanmaz boşuna uğraşma ama ben şansımı denemek istedim 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

Arkadaşlar Amazon Amerika'da Amazon kartı çıkartanlara 200 dolarlık indirim yapıyor aramızda Amerika'da olan bu indirimi kullanmayacak olan bana yardımcı olacak olan olur mu ürünleri alacak benim soyledigim adrese gönderecek yine ödemeyi ben direkt kendi kartımdan vereceğim sadece bu indirimden yararlanmak istiyorum var mıdır yardımcı olabilecek olan

Antitikky bey dediki kimse senin için o indirimi kullanmaz boşuna uğraşma ama ben şansımı denemek istedim 

Bendede 12k indirim çeki var satıcı gönderici Amazon olcakmış

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venedikli
    venedikli's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

aynen öyle hocam. o kredi kartını çıkartmak için kendi ssn iyle başvuru yapıyor, hard inquiry yapıyor.

kart sahibine bi kere verilen o indirimi başkası için kullanmaz adam.

Toplam Hit: 143 Toplam Mesaj: 3
amazon