Amazon Global Müşteri Hizmetleriyle İlgili Bir Durum
-
Amazon globali kullanıyorum. Haliyle de müşteri hizmetlerine işimiz düşüyor. Global olduğu için telefonla iletişim kurulamıyor mecburen amazon customer service send e mail kısmından mail atarak iletişim kuruyorum. Kendi mail adresimden değil de sitenin içincen mail at kısmından mail attığım için orda dosya ekle resim ekle gibi seçenekler olmuyor. Neyse benim kafama takılan şey şu ki o kısımdan mail attığım zaman bir müşteri temsilcisi cevap veriyor ve verilen cevap mail adresime mail olarak geliyor. Biz bize gelen bu maile direk cevap verebiliyor muyuz? O maile cevap verip eklemek istediğimiiz resimi dosyayı o maile ekleyip yanıtlasak mailimiz aynı müşteri temsilcisine gider mi ?
Siz devamlılık ve karşılıklı mailleşme gereken meselelerde amazon global müşteri temsicisiyle nasıl iletişim kuruyorsunuz? -
gelen mail %99 noreply yani cevap yazılmayan mail adresinden geliyordur.
-
no reply yazmiyorsa mail uzerinden cevap verebilirsin onlar o case'i otomatik tekrar aciyor
-
archair23 bunu yazdı
no reply yazmiyorsa mail uzerinden cevap verebilirsin onlar o case'i otomatik tekrar aciyor
Cs-reply@amazon.com diye bir mail adresinden cevap geliyor hocam
-
Amazon'da yazdığın mesajları görebiliyor musun sonradan?
1 tane CS-reply için mail at sonrasında bak bakalım amazon'da görünüyor mu yaptığın yorum.
-
Cs-reply'dan gelen maillere cevap yazılabiliyor ama kendi hesabında your account - mesaage centre kısmında listelenmiyor. En azından Amazon Almanya için böyle bir durum var.
-
Evet o şekilde amazon tr'ye fotoğraf gönderdiğimi anımsıyorum. Yine de gönderdikten sonra site üzerinden ulaşıp ulaşmadığını sor
-
Yahu imageresim gibi bir siteye yükleyip görselin linkini versenize
-
yunusdogan bunu yazdı
Yahu imageresim gibi bir siteye yükleyip görselin linkini versenize
Site dışı linklerdeki foto video vb gibi şeylere bakmıyorlar. Yani bende ısrarla bakmamışlardır. inatla 7 kere yolladım gene bakmadılar external link not acceptable
-
Evet olayı çözdüm şöyle işliyor mevzu
sitenin içinden destek talebinde bulunup mail attınız size cevap verince cs reply diye bir mail adresinden cevap geliyor siz o maili cevapla derseniz yazdıklarınız maile eklediğiniz resimler falan onlara ulaşıyor. Cevap veriyorlar. Ama cs reply mailine direk bir mail atarsanız ulaşmıyor olmalı ki bir cevap da gelmiyor.
-
salihgs bunu yazdı
Evet olayı çözdüm şöyle işliyor mevzu
sitenin içinden destek talebinde bulunup mail attınız size cevap verince cs reply diye bir mail adresinden cevap geliyor siz o maili cevapla derseniz yazdıklarınız maile eklediğiniz resimler falan onlara ulaşıyor. Cevap veriyorlar. Ama cs reply mailine direk bir mail atarsanız ulaşmıyor olmalı ki bir cevap da gelmiyor.
Bu dediğinin olması için cs-reply'in yanında bir iki tane daha mail adresi reply adresi olarak belirtilmiş olmalı veya Amazon bunun kodunu kullanıyordur yoksa direk yanıta bakmayıp atılan maillere bakma düzeneği normal bir düzenek değil :)