folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Amazon Global Müşteri Hizmetleriyle İlgili Bir Durum

Amazon Global Müşteri Hizmetleriyle İlgili Bir Durum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

Amazon globali  kullanıyorum. Haliyle de müşteri hizmetlerine işimiz düşüyor. Global olduğu için telefonla iletişim kurulamıyor mecburen amazon customer service send e mail kısmından mail atarak iletişim kuruyorum. Kendi mail adresimden değil de sitenin içincen mail at kısmından mail attığım için orda dosya ekle resim ekle gibi seçenekler olmuyor. Neyse benim kafama takılan şey şu ki  o kısımdan mail attığım zaman bir müşteri temsilcisi cevap veriyor ve verilen cevap mail adresime mail olarak geliyor. Biz bize gelen bu maile direk cevap verebiliyor muyuz? O maile cevap verip eklemek istediğimiiz resimi dosyayı o maile ekleyip yanıtlasak mailimiz aynı müşteri temsilcisine gider mi ? 
    Siz devamlılık ve karşılıklı mailleşme gereken meselelerde amazon global müşteri temsicisiyle nasıl iletişim kuruyorsunuz? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

gelen mail %99 noreply yani cevap yazılmayan mail adresinden geliyordur. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

no reply yazmiyorsa mail uzerinden cevap verebilirsin onlar o case'i otomatik tekrar aciyor

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı

no reply yazmiyorsa mail uzerinden cevap verebilirsin onlar o case'i otomatik tekrar aciyor

Cs-reply@amazon.com diye bir mail adresinden cevap geliyor hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLdPriNCe
    coLdPriNCe's avatar
    Erkek

Amazon'da yazdığın mesajları görebiliyor musun sonradan?

1 tane CS-reply için mail at sonrasında bak bakalım amazon'da görünüyor mu yaptığın yorum.

De genio e de louco, todos temos um pouco!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek

Cs-reply'dan gelen maillere cevap yazılabiliyor ama kendi hesabında your account - mesaage centre kısmında listelenmiyor. En azından Amazon Almanya için böyle bir durum var. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Evet o şekilde amazon tr'ye fotoğraf gönderdiğimi anımsıyorum. Yine de gönderdikten sonra site üzerinden ulaşıp ulaşmadığını sor

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Yahu imageresim gibi bir siteye yükleyip görselin linkini versenize

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

Yahu imageresim gibi bir siteye yükleyip görselin linkini versenize

Site dışı linklerdeki foto video vb gibi şeylere bakmıyorlar. Yani bende ısrarla bakmamışlardır. inatla 7 kere yolladım gene bakmadılar external link not acceptable

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

Evet olayı çözdüm şöyle işliyor mevzu 

sitenin içinden destek talebinde bulunup mail attınız size cevap verince cs reply diye bir mail adresinden cevap geliyor siz o maili cevapla derseniz yazdıklarınız maile eklediğiniz resimler falan onlara ulaşıyor. Cevap veriyorlar. Ama cs reply mailine direk bir mail atarsanız ulaşmıyor olmalı ki bir cevap da gelmiyor. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Deleted001
    Deleted001's avatar
    Erkek
    salihgs bunu yazdı

Evet olayı çözdüm şöyle işliyor mevzu 

sitenin içinden destek talebinde bulunup mail attınız size cevap verince cs reply diye bir mail adresinden cevap geliyor siz o maili cevapla derseniz yazdıklarınız maile eklediğiniz resimler falan onlara ulaşıyor. Cevap veriyorlar. Ama cs reply mailine direk bir mail atarsanız ulaşmıyor olmalı ki bir cevap da gelmiyor. 

Bu dediğinin olması için cs-reply'in yanında bir iki tane daha mail adresi reply adresi olarak belirtilmiş olmalı veya Amazon bunun kodunu kullanıyordur yoksa direk yanıta bakmayıp atılan maillere bakma düzeneği normal bir düzenek değil :)

Toplam Hit: 1029 Toplam Mesaj: 11
amazon customerservice