Amazon İndirimleri
-
Herkese merhaba bildiğiniz gibi amazonda indirimler başladı uzun bir süredir kablosuz kulak içi kulaklık almayı planlıyorum ve çok fazla bütçem olmadığı için indirimleri kovalıyorum. Tavsiye edebileceğiniz kulaklık var mıdır acaba spor yaparken kulakltan düşmeyecek, gürültü engelleme gibi özellikleri olan. JBL'in bir moedline denk geldim fakat üst kapak olmaması tasarımda beni tedirgin etti linkini aşağıya bırakacağım. öneriler için şimdiden teşekkür ederim.
JBL Wave 100TWS, Kablosuz Kulakiçi Kulaklık, IE, Standart, Siyah 1.006,88TL>628,00TL
prototype461y5k tarafından 02/Eyl/22 23:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Ayrıca karşıma çıkan bazı kulaklıkalrın linkini de bırakacağım
JBL Tune 225 TWS, Kablosuz Kulakiçi Kulaklık, IE, Siyah 750TL>710
JBL Tune 130 Nc Tws, Su Geçirmez, True-Wireless Kulak İçi Kulaklık, 40 Saate Kadar Müzik Çalma, Beyaz 1.418,58TL>1.249,00TL
Jabra Elite 3 Kulak içi Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Kişiselleştirilebilir Ses ve Mono Modu ile 4 Mikrofonlu ve Gürültü Önleyici Özellikli Gerçek Kablosuz Kulaklık - Koyu Gri 1.043,00TL
indirim kategorinde gözüküyor fakat fiyat geçmiişinde bir fark göremedim.
-
Kaliteli şişme bebeklerde indirim yokmu yavv
-
KaptaN bunu yazdı
Kaliteli şişme bebeklerde indirim yokmu yavv
Hemen bir indirim analizi yapıyorum hocam. Bakalım var mı? :D
prototype461y5k tarafından 02/Eyl/22 23:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Kulak içi olmayan yok mu yahu
-
livane bunu yazdı
Kulak içi olmayan yok mu yahu
Kulak içi olmayan bakmadım ama var indirimlerde.
860tl>760tl
-
-
prototype461y5k bunu yazdı
Herkese merhaba bildiğiniz gibi amazonda indirimler başladı uzun bir süredir kablosuz kulak içi kulaklık almayı planlıyorum ve çok fazla bütçem olmadığı için indirimleri kovalıyorum. Tavsiye edebileceğiniz kulaklık var mıdır acaba spor yaparken kulakltan düşmeyecek, gürültü engelleme gibi özellikleri olan. JBL'in bir moedline denk geldim fakat üst kapak olmaması tasarımda beni tedirgin etti linkini aşağıya bırakacağım. öneriler için şimdiden teşekkür ederim.
JBL Wave 100TWS, Kablosuz Kulakiçi Kulaklık, IE, Standart, Siyah 1.006,88TL>628,00TL
1.000 TL 'den 628 Tl'ye inmesi aldatmaca son 6 ayda hiç öyle bir fiyat görmemiş.
-
GusFring bunu yazdıprototype461y5k bunu yazdı
1.000 TL 'den 628 Tl'ye inmesi aldatmaca son 6 ayda hiç öyle bir fiyat görmemiş.
İnsanlık ölmüş ya.