Amazon Prime Video Türkiye'de

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

6 aylık 2.99 Euro. Oda 11 lira yapıyor. Şimdi Netflix düşünsün. :)

Yabancı dizi arşivi konusunda Netflix'ten daha başarılı buldum ben. Türkçe içerik zamanla artacaktır diye tahmin ediyorum.

https://www.primevideo.com

mkyb tarafından 14/Ara/16 23:04 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

link galiba bu olucak: https://www.primevideo.com/

6 ay sonra 5.99 Euro dan devam ediyormuş; geçici bir alternatif ama 6 ay idare eder tabi. gerçi dolar-euro ne olur 6 ay dolana kadar, orası da meçhul...

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Uyarı için teşekkürler düzelttim. Parayı Netflix gibi Türk Lirasına çevirselerde kur farkından geçirmeseler bari.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Bende sans eseri netflix denilen seyi daha yeni kesfettim bunda mevzu ne alternatifleri neler hocalar

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

Bende sans eseri netflix denilen seyi daha yeni kesfettim bunda mevzu ne alternatifleri neler hocalar

bağlantı hızına göre izlediklerini compress ediyor en basitinden donma takılma yasamıyosun.

onun dısında sürüyle özelligi var ama en commonu bu.

amazon prime iyi daha 3 gün önce usa üyeligi aldım mozart in the jungle 3.sezon icin. 

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Yurtdisinda Amazon Prime üyesiyim. Senelik 50 euro. Bu Prime Video'da aman aman bisey yok. En iyi diziler hep parali bölüm basina. Bedava Pime üyelerine verilen filmler ya tutmayan ya da  birkac sene öncesinin filmleri. Tabi bedava verdigi dizileri illa izleyen vardir ama benim ilgi alanima girmedigi icin ve son cikan filmleri nette hemen izledigim icin artik icinde bedava veripte izlemedigim film kalmamis :)

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

netflix kadar iyi değil. 1 aylık ücretsizini kullanın anlayacaksınız. içerik çok yetersiz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Amerika'da Netflix, Amazon, Hulu kullanan birisi olarak. En cok izlenicek guzel icerik genelde Netflix'te hem arsiv hemde yeni ortasinda kaliyor. 

Hulu tvdeki dizileri falan hemen izlemene izin veriyor ancak arsivi kotu. 

Amazon, ucuz. Amerikada ucretsiz posta da ekliyor prime. Oyle olunca daha daha uygun oluyor. 

Netflix en uygun ve en yaygini. 

Toplam Hit: 1053 Toplam Mesaj: 8
amazon