Amazon Prime Video Türkiye'de
-
6 aylık 2.99 Euro. Oda 11 lira yapıyor. Şimdi Netflix düşünsün. :)
Yabancı dizi arşivi konusunda Netflix'ten daha başarılı buldum ben. Türkçe içerik zamanla artacaktır diye tahmin ediyorum.
mkyb tarafından 14/Ara/16 23:04 tarihinde düzenlenmiştir -
link galiba bu olucak: https://www.primevideo.com/
6 ay sonra 5.99 Euro dan devam ediyormuş; geçici bir alternatif ama 6 ay idare eder tabi. gerçi dolar-euro ne olur 6 ay dolana kadar, orası da meçhul...
-
Uyarı için teşekkürler düzelttim. Parayı Netflix gibi Türk Lirasına çevirselerde kur farkından geçirmeseler bari.
-
Bende sans eseri netflix denilen seyi daha yeni kesfettim bunda mevzu ne alternatifleri neler hocalar
-
sunyy2003 bunu yazdı
Bende sans eseri netflix denilen seyi daha yeni kesfettim bunda mevzu ne alternatifleri neler hocalar
bağlantı hızına göre izlediklerini compress ediyor en basitinden donma takılma yasamıyosun.
onun dısında sürüyle özelligi var ama en commonu bu.
amazon prime iyi daha 3 gün önce usa üyeligi aldım mozart in the jungle 3.sezon icin.
-
Yurtdisinda Amazon Prime üyesiyim. Senelik 50 euro. Bu Prime Video'da aman aman bisey yok. En iyi diziler hep parali bölüm basina. Bedava Pime üyelerine verilen filmler ya tutmayan ya da birkac sene öncesinin filmleri. Tabi bedava verdigi dizileri illa izleyen vardir ama benim ilgi alanima girmedigi icin ve son cikan filmleri nette hemen izledigim icin artik icinde bedava veripte izlemedigim film kalmamis :)
-
netflix kadar iyi değil. 1 aylık ücretsizini kullanın anlayacaksınız. içerik çok yetersiz.
-
Amerika'da Netflix, Amazon, Hulu kullanan birisi olarak. En cok izlenicek guzel icerik genelde Netflix'te hem arsiv hemde yeni ortasinda kaliyor.
Hulu tvdeki dizileri falan hemen izlemene izin veriyor ancak arsivi kotu.
Amazon, ucuz. Amerikada ucretsiz posta da ekliyor prime. Oyle olunca daha daha uygun oluyor.
Netflix en uygun ve en yaygini.