Amazon.Com Dan Alışveriş Yapan?
-
arkadaşlar amazon.com da bir çok şeyi ucuza görüyorum hatta çok fazla kampanya oluyor
cep telefonlaru unlocked olarak baya iyi fiyata (tr ye göre) satılıyor
merak ediyorum amazon.com dan aldığım şeylerin (free ship ing war bazı şeylerde )
gümrükte kalma ihtimali nedir ? hani tamam çakma yerlerden çin den fln aldımız şeyler bazen geliyor bazen gümrükte kalıyor (dealextreme gibi )
ama burda söz konusu 30-40 ytl değil 500 600 700 800 ytl gibi şeyler almayı düşünüyorum oyüzden tecrübesi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim
-
kardeş benim tecrübem yok yani alışveriş yapmadım amazon dan ama şunu söyleyim bilen bir abim söylemişti bayram ağzında falan alacakmışsın yani işte bayramdan 15 - 20 gün önce falan o zaman bayram hediyesi falan diyormuş gümrük memurları çok kurcalamadan geçiriyorlarmış bu tanıdığım abim aynı yöntemle mozilladan firefox ve thunderbird t-shirtleri almıştı yaklaşık 20 tane farklı model 300 euro gibi bir miktar ödemişti...
-
diğer forumlarda baya araştırdım : ( kdv vs vs çok giriyor malesef vaz geçtim bırak ya zengin olsan bile tr de yaşanmaz bırak para mız yok gene yaşanmıyor
1milyarlik eşya tr ye girio 2 oluo off off zaten olmayan paramızı harcatıyorlar bize