folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amazon.Co.Uk Den Alisveris

Amazon.Co.Uk Den Alisveris

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coolmhmt
    coolmhmt's avatar
    Erkek

selam herkese..

arkadaslar kuzenime dogum gununde xbox 360 almayi dusunuyorum ama amazondan alirsam daha uyguna ve iyisini alirim :)

urun burda.. sizce gumrukte kalir mi? ucretlendirme nasil olur ? ne kadar beklerim ? yardimci olursaniz sevinirim :)

link : http://www.amazon.co.uk/Xbox-360-Console-Hard-Drive/dp/B003UTUBQG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1288995281&sr=8-1

tesekkurler simdiden.

Sordid Affair
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sinirdan gecmiyor 100$ ustu alisverisler

la liberte ne meurt jamais.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

sinirdan gecmiyor 100$ ustu alisverisler

-----------------------------

Off bende alışveriş yapcaktım :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

eskiden 75 euroydu artık 150 euro sınırdaki limit

ama ürün siparis ettiğinizde mümkünse hediye paketi yaptırın ve 1 den fazla ürün aldıgınızda hepsini bir kutuya koyup yolluyorlar öyle yapmayın yoksa takılabilir sınırda mümkünse ayrı ayrı siparis edin.

ve takip kodu koydurmayı da unutmayın

dediğim şekilde siparis ederseniz takılma olayını en aza indirirsiniz.Takılsa bile kafanıza takmayın ürünün elinize ulaşmadıgını amazona bildirirseniz yardımcı olurlar.

bildiğim kadarıyla microsoft türkiye'de xbox satmıyor gelen pakette xbox oldugu belirtilirse takılabilir sınırda emin değilim donanımhaberde aç istersen bir konu orda daha iyi yardımcı olurlar.bende zamanında ordan yardım almıştım.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Geçer arkadaşım gümrükten, tek ve ticari mahiyeti olmayan ürünlerde yani 3-5 tane değil 1 adet aldığın birşey ve 1500 € aşmıyorsa %20 vergi öder alırsın ürününü. Gümrükleme ile uğraşmazsın evine bi kağıt gelir ürünün falanca yerdedir diye gider alırsın. Bu geçmiyor olayları genelde satışını yapan adamların söylediği şeyler. Abartmadıktan sonra ve vergisini ödedikten sonra alabilrsin yurtdışından gönül rahatlığıyla. İlgiltereden alman tavsiyemdir royal mail iyi çalışır 2 güne eline gelir ürün :D Unutmadan belirteyim yasaklı ürünlerde var, örneğin cep telefonu delici kesici patlayıcı ürünler vs gibi.

Gerekli mevzuatları incelemek istersen;

www.gumrukforum.com/

adresinde işine yarar bilgileri bulursun.

150 € altı direk geçiyor zaten gift mift işaretlemene gerek yok

Ürünün faturasını içine koydurt zira memurlar kafadan değer biçmek zorunda kalabiliyorlar çok uçuk değerlerde seçebiliteleri oluyor.

Son olarak bayramlar sebebiyle gümrüğe girmeyecek meblağlar arttırılıyor gift işaretli alırsan gümrüğe takılmayabilir bile

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coolmhmt
    coolmhmt's avatar
    Erkek

cok sagolun arkadaslar :))

verdiginiz fikirler dogrultusunda hareket edip yarin getirticem ... hadi hayirlisi :)

Sordid Affair
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

benim bildigim amazon türkiyeye internet üzerinden elektronik satmıyor ?

sadece kitap satıyor oda gümrükten geçiyor diye biliyorum

+ bu ürün 140 sterlin euro degil 

Toplam Hit: 1410 Toplam Mesaj: 7