Amazondan Alisveris? - Shipping

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacular USA mali paracord almak istiyorum. Ama turkiyeye gondermiyorlar. Bazı şeyleri gondrriyorlarmis. Nasıl ogrenebilirim gönderdikleri ürünleri. Bilgisi olanlarr? 

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=201117930

Boyle bir ayar var ama senin istediğim sadece kargolananlar listelensin tarzı bişeyse onu bilmiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

adres bilgilerini girdiysen ürünü görüntülediğinde yazar yanında. benim hesapı kapattıkları için şuan tarif edemiyorum. türkiyeye gönderilmeyen ürünleride orada aracı bir kuruma göndertirsen sana gönderiyorlar belli bir ücret karşılığında gümrükten geçiş ücretini açmasın dikkat et. euro üzerinden hesaplanıyor. ben amazondan ps4 aldım geldi rahat ol sıkıntı yaşamazsın

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hacular bu linkteki paracordda 6 dollar kargo and fee diyor. + deposit kısmında bana ne kadara mal olur bilgisi olan var mı?

ride or die..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

75 euronun altindaki alisverislerinde gumruk vergisi yok. gecince zaten amazon aliyor. baska ucret odemen gerekmiyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    herlocksholmes bunu yazdı

75 euronun altindaki alisverislerinde gumruk vergisi yok. gecince zaten amazon aliyor. baska ucret odemen gerekmiyor.

Yok hacım gümrük ödemesi değilde kargo şirketinin aldığı deposit olması lazım. O yüzden sormuştum

ride or die..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ben 3 kere aliexpresten alışveriş yaptım 50 dolar civarında. hepsi geldi.

ama ptt kargo 50 dolarlık kargoyu kapnın önüne atmış gitmiş. sms yok bilgi yok direk bırakmış. şansıma kimse çalmamış.

sizlerde de böyle mi oluyor ? yada amazondan alsak yine aynı şekilde mi teslim ediliyor eve.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 980 Toplam Mesaj: 7
amazon paracord