Amazondan Alisveris? - Shipping
-
Hacular USA mali paracord almak istiyorum. Ama turkiyeye gondermiyorlar. Bazı şeyleri gondrriyorlarmis. Nasıl ogrenebilirim gönderdikleri ürünleri. Bilgisi olanlarr?
-
http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?ie=UTF8&nodeId=201117930
Boyle bir ayar var ama senin istediğim sadece kargolananlar listelensin tarzı bişeyse onu bilmiyorum.
-
adres bilgilerini girdiysen ürünü görüntülediğinde yazar yanında. benim hesapı kapattıkları için şuan tarif edemiyorum. türkiyeye gönderilmeyen ürünleride orada aracı bir kuruma göndertirsen sana gönderiyorlar belli bir ücret karşılığında gümrükten geçiş ücretini açmasın dikkat et. euro üzerinden hesaplanıyor. ben amazondan ps4 aldım geldi rahat ol sıkıntı yaşamazsın
-
Hacular bu linkteki paracordda 6 dollar kargo and fee diyor. + deposit kısmında bana ne kadara mal olur bilgisi olan var mı?
-
75 euronun altindaki alisverislerinde gumruk vergisi yok. gecince zaten amazon aliyor. baska ucret odemen gerekmiyor.
-
herlocksholmes bunu yazdı
75 euronun altindaki alisverislerinde gumruk vergisi yok. gecince zaten amazon aliyor. baska ucret odemen gerekmiyor.
Yok hacım gümrük ödemesi değilde kargo şirketinin aldığı deposit olması lazım. O yüzden sormuştum
-
ben 3 kere aliexpresten alışveriş yaptım 50 dolar civarında. hepsi geldi.
ama ptt kargo 50 dolarlık kargoyu kapnın önüne atmış gitmiş. sms yok bilgi yok direk bırakmış. şansıma kimse çalmamış.
sizlerde de böyle mi oluyor ? yada amazondan alsak yine aynı şekilde mi teslim ediliyor eve.