Amca Oğlunun Kızı
-
http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=265718404689
aynı dünya görüşünü pek paylaşmasakta amca oğlunun minik kızına ülkücülük atatürk şehitler vatan ve beşiktaş eğitimi:)
-
Kız çok tatlı, allah sevdiklerine bağışlasın,
Bende aynısını yeğenime öğrettim, 3 yaşında çekirdekden faşist yetiştiriyorum :)
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Bende aynısını yeğenime öğrettim, 3 yaşında çekirdekden faşist yetiştiriyorum :)
-----------------------------ehueheu (: aman dikkat hacı büyüyünce ergenekonun 4353453453. dalgasında ergenekoncu diye almasınlar içeri (:
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Kız çok tatlı, allah sevdiklerine bağışlasın,
-----------------------------Benim birader'e hic birsey soylememe ragmen. 10 yasinda msn'nine "Ey TÜRK; Üstte Gök Çökmedikçe, Altta Yer Delinmedikçe Senin İlini ve Töreni Kimse Bozamaz." cumlesini yazmisti :) sbu yil 13 yasina giricek hayirlisiyla ...
-
çok büyütmeyin hacılar benim üç yaşındaki yeğen de tek eliyle elli şınav çekerken komando marşı söyleyip çay demliyor :)
-
çok tatlı. ıssırasım geldi
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
çok büyütmeyin hacılar benim üç yaşındaki yeğen de tek eliyle elli şınav çekerken komando marşı söyleyip çay demliyor :)
-----------------------------yok artık bız de abarttık ama sadece kekını kabarttık hocam..
bu arada çocukları şimdiden hallediyonuz valla.
-
ütücü ayeget eyeyenemec. vuuuuuu bunu bir yere not etmeliyim.
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
-----------------------------şimdiki çocuklar çok yetenekli..