AMD Athlon 1800+
-
arkadaşın biri bana sağlam bi AMD Athlon 1800+ işlemci verdi. ikinci PC'yi toplamak istiyorum ama bu işlemciye uygun anakart bulamıyorum. sanırım socket A olması lazım... uyumlu bi yeni anakart piyasada bulabilmek mümkünmüdür?
ne yapabilirim? -
hoja işlemcin kaç pin 757 pinse asusu k8n tavsiye ederim aam 939 ise bilemyecem bileler avrsa yardımcı olur zaten
-
mcyargic hoja mesele anakart bulamamamda zaten. koskoca vatan bilgisayarda bile bu işlemci uyumlu (yani socket A) anakart yok. bana kısaca kullanamazsın diyolar. yada ikinci el alacakmışım. bende ikinci ele girmek istemiyom.
ya gül gibi işlemci karşımda öööle bakıyom. -
gidipte vatan a sorarsan tabi bulamazsın
socket a 754 pin olması lazım
git 2. el çıkma bulmaya bak
ancak öyle bulursun yoksa 0 yok onlara artık -
http://www.uraniumpc.com
bu tür yerlere bakmanı öneririm bir de
pclabs.gen.tr gibi forumlara bakarsan belki uygun bir anakart bulabilirsin 1800++ oldukça gerilerde kaldı, ama oyun falan düşünmüyorsan yinede işini görebilir, bulabilirsen epox yada msi anakart al almayacağın tek anakart ise asus a7v8x olsun a7v8x serisinde reset sorunu var çat diye resetliyor bir de işlemciyi 133 mhz de sorunlu çalıştırıyor 166 mhz ye aldığında ise overclock yapmış oluyorsun bu anakartın böyle pis bir yanı var, ve anakartı alacağın yere cpu nu götür onlar taksın çalışır vaziyette gör ki art niyetli bir vatandaş sana sen takamamışsın çalışıyodu falan demesin. -
uraniumpc ye bak urunleri saglamdir ikinci eldir ama.
-
eywallah hojalar... herhalde bu siteyle işimizi halledecez. şu an AMD Athlon 800 var ve artık kasayı pencereden atasım geliyodu. herhalde bu 1800 de bi müddet idare eder.
Toplam Hit: 1526 Toplam Mesaj: 7