AMD-Atıdeki Kayserililer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

THGTR'deki makaleye göre

Radeon HD 6750 ve 6770 kartları aslında yeni falan değilmiş...

Radeon HD 5750 ve 5770 kartlarının yeniden isimlendirlmiş hallleri imiş..

Asıl 6000 serisinde   bulunan bazı özellikleri de taşımıyormuş..

(UVD3 veya Blu-ray 3D hızlandırma )

Bu bana Kayserilinin kendi eşşeği boyayıp babasına satması gibi geldi...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

amd-ati cileri bi turlu anlamiyorum.intel-nvidia ikilisi dururken ne anlami var macera aramanin?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

iyide bu zaten hep olan bişey ekran kartı piyasasında iki tarafında yapmış oldugu bi durum

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AMD'nin kullandığı altyapı önceden çok iyiydi. ama şimdi ekskavatör işlemcileiryle diriliş işaretleri verdiler ki AMD yi herzaman bir adım önde tutmuşumdur.

Ati ye gelicek olursak aynı şeyleri Ndiva'nında yaptığından eminim ki yapıyo da, her yıl o kadar ekran kartı çıkartıyorlar, grafik işlemcilerini birazda daha overclock edip edip alt orta üst en üst modeller diye 10 larca kart piyasaya sürüyolarlar nokianın telefon çıkarması gibi.... ne kadar çok ekran kart satıp çok kiliye ulaşrlarsa pazarı o kadar ele geçirirler..

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Sarper bunu yazdı:
    -----------------------------

amd-ati cileri bi turlu anlamiyorum.intel-nvidia ikilisi dururken ne anlami var macera aramanin?

-----------------------------

amd-nvidia gerisi yalan

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 878 Toplam Mesaj: 5