AMD İçin Uyumlu Sistem
-
Sayın müridler son günlerde yeni bir sistem toplamaya karar verdim ve AMD sistem kurmaya karar verdim.Uzun bir araştırmadan sonra şöyle bir sistem kurmaya karar verdim.
CPU:169 $ ( 270,23 TL)ANAKART:159 $ ( 254,24 TL)BELLEK - RAM:63 $ ( 100,74 TL)HARD DISK:89 $ ( 142,31 TL)EKRAN KARTI:199 $ ( 318,20 TL)KASA - PSU:99 $ ( 158,30 TL)toplamda 1467 tl tutuyor.işlemcide belki T1100 kullanabilirim ama i7 950 ile arasındaki fiyat farkı az oldugundan i7 950yede dönebilirim
ama şimdilik sistemim bu sizce eksiği gediği var mı ?
-
hoca ekran kartı powercolor pek önermem tam bir fiyat performans kartı olmuş fakat uzun ömürlü olurmu bilmiyorum
ekran kartlarında saphire asus gigabyte arasında git gel
ramler için ise OCZ gold edition lar var onları denersen daha iyi performans alirsin
birde 142 tl ye 1tb alacağına 200tl ver 2TB hdd al
-
Genel olarak sistem sağlam.Yanlız birkaç önerim var sana.
1.Bence 4 gb tek modül alacağına 2 gb lık 2 tane al çift kanal çalıştırırsın performans artar
2.Bide kasa olarak soğutması iyi bir kasa seç bende de x4 965 var eğer kasanda soğutma iyi değilse çabuk ısınabiliyor.Öneri olsn diye de benim kasa bu tavsiye ederim:
http://www.vatanbilgisayar.com/aerocool-vx-e-pro600-pgs-series-vx-e-pro-600w-midt-atx-siyah-oyuncu-kasasi/productdetails.aspx?I_ID=41118
-
Benzer bir sistemimiz var; ancak bende ocz gold tavsiye ediyorum.
Hatta biraz daha kasıp ocz platinium bile olabilir.
-
Topladığın sistem gayet iyi buna benzer bir sistem kullandım;
Daha düşük fiyatlı bir anakart seç, max 200 TL,
RAM markasına fazla takılma hangisi ucuzsa onu al, 2 x 2GB olsun 1600Mhz yeterli,
Kasa için de 550-600W yeterli fazlasına gerek yok.. hayırlı olsun şimdiden..
-
saolun hocalar bu çift kanal yerine 4 kanal kullanılabilirmi 4x2gb 8 gibi
-
Weldox bunu yazdı:
-----------------------------
saolun hocalar bu çift kanal yerine 4 kanal kullanılabilirmi 4x2gb 8 gibi
-----------------------------Amd işlemciler 2 kanal ram destekliyor hocam.2x4 almak daha mantıklı