Amd İşlemci Satın Almak İçin Yardım İstiyorum
-
-
illa amd mi hocam yani oyun için başkaları da varda ?
-
intele bakma amdden şaşma...
amdyi kullandıkça açılırsın yıldır 3800+ kullanıyorum tık demedi her geçen gün performansını artırıyo.
-
ben amd penom almıştm üç çekirdekli :| performansı super hafıf tuzlu ama tık demıyor :F amd rulez
-
yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
-
hazır konu açılmışken yeni pc Toplatıcam aranızda donanım ile ilgili Arkadaşlar vardır mutlaka 750 YTL ye ne gibi Pc toplatabilirim AMD olmasını istiyorum.
kısaca istedigim sizden buraya bilgisayar parcalarını sıralamanız Bende o liste ile Gidip Toplatıcam.
Sorular: ne icin kullanıcaksın
Cvp: internet + oyun Ve hızlı olmasını istiyorum oyunlarda Tık Demicek Kasmıcak
Sorular: Online PC toplama siteleri Var
Cvp: evet ama Coguna Baktım + Donanımdan Pc den anlamıyorum onun icin sizden yardım istedim
not: SAdece kasa Toplatıcam Monitor Klavye mouse var + Ses Sistemide mevcut..
teşekürler..
-
c4 bunu yazdı:
-----------------------------hazır konu açılmışken yeni pc Toplatıcam aranızda donanım ile ilgili Arkadaşlar vardır mutlaka 750 YTL ye ne gibi Pc toplatabilirim AMD olmasını istiyorum.
kısaca istedigim sizden buraya bilgisayar parcalarını sıralamanız Bende o liste ile Gidip Toplatıcam.
Sorular: ne icin kullanıcaksın
Cvp: internet + oyun Ve hızlı olmasını istiyorum oyunlarda Tık Demicek Kasmıcak
Sorular: Online PC toplama siteleri Var
Cvp: evet ama Coguna Baktım + Donanımdan Pc den anlamıyorum onun icin sizden yardım istedim
not: SAdece kasa Toplatıcam Monitor Klavye mouse var + Ses Sistemide mevcut..
teşekürler..
-----------------------------hocam amd nin şuan 150ytl ve üstü hi bir işlemcisi zaten oyunlarda kasmaz ama senin braz erkan kartına bakman gerekli 2gb yada 3gb ram attını düşün
güsel bi anakart iyi bi x3 işlemci ama oyunlarda performans her zaman ekran kartında bitiyor ve artık onlar biraz tuzlu olmaya başladı orta seviye aliyim kurtulayim
pek olmuyor oyüzden 200ytl ve üstü bir ekran kartı almalısın mümkünse 256 bit üstü olsun