folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Amd İşlemci Satın Almak İçin Yardım İstiyorum

Amd İşlemci Satın Almak İçin Yardım İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

http://www.ucuzu.com/islemci-c3139/0-amd.html

adresten orta hali 2 çekirdekli öneriniz????

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    illa amd mi hocam yani oyun için başkaları da varda ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

intele bakma amdden şaşma...

amdyi kullandıkça açılırsın  yıldır 3800+ kullanıyorum tık demedi her geçen gün performansını artırıyo. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    ben amd penom almıştm üç çekirdekli :| performansı super hafıf tuzlu ama tık demıyor :F amd rulez 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c4c4
    c4c4's avatar
    Erkek

hazır konu açılmışken yeni pc Toplatıcam aranızda donanım ile ilgili Arkadaşlar vardır mutlaka 750 YTL ye ne gibi Pc toplatabilirim AMD olmasını istiyorum.

kısaca istedigim sizden buraya bilgisayar parcalarını sıralamanız Bende o liste ile Gidip Toplatıcam.

Sorular: ne icin kullanıcaksın

Cvp: internet + oyun Ve hızlı olmasını istiyorum oyunlarda Tık Demicek Kasmıcak

Sorular: Online PC toplama siteleri Var

Cvp: evet ama Coguna Baktım + Donanımdan Pc den anlamıyorum onun icin sizden yardım istedim

not: SAdece kasa Toplatıcam Monitor Klavye mouse var + Ses Sistemide mevcut.. 

teşekürler..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    c4 bunu yazdı:
    -----------------------------

hazır konu açılmışken yeni pc Toplatıcam aranızda donanım ile ilgili Arkadaşlar vardır mutlaka 750 YTL ye ne gibi Pc toplatabilirim AMD olmasını istiyorum.

kısaca istedigim sizden buraya bilgisayar parcalarını sıralamanız Bende o liste ile Gidip Toplatıcam.

Sorular: ne icin kullanıcaksın

Cvp: internet + oyun Ve hızlı olmasını istiyorum oyunlarda Tık Demicek Kasmıcak

Sorular: Online PC toplama siteleri Var

Cvp: evet ama Coguna Baktım + Donanımdan Pc den anlamıyorum onun icin sizden yardım istedim

not: SAdece kasa Toplatıcam Monitor Klavye mouse var + Ses Sistemide mevcut.. 

teşekürler..

-----------------------------

hocam amd nin şuan 150ytl ve üstü hi bir işlemcisi zaten oyunlarda kasmaz ama senin braz erkan kartına bakman gerekli 2gb yada 3gb ram attını düşün

güsel bi anakart iyi bi x3 işlemci  ama oyunlarda performans her zaman ekran kartında bitiyor ve artık onlar biraz tuzlu olmaya başladı orta seviye aliyim kurtulayim

pek olmuyor oyüzden 200ytl ve üstü bir ekran kartı almalısın mümkünse 256 bit üstü olsun 

Toplam Hit: 1174 Toplam Mesaj: 7