folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder AMD İşlemcim Yanıyor!!

AMD İşlemcim Yanıyor!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    3 sene önce alman ordusundan aldığım AMD Mobile 2000+ işlemcili notebookum özellikle graphic stream fazla olunca aniden kapanıyor. Ekran kartı ATI Mobile Radeon 9000 64..

Ateş gibi oluyor notebookum. AMDciler gelsin sölesin bişiler, geçen 5 saat uğraştığım tasarımım gitti bu yüzden. Tamire versem tamir edilecek birşey mi? Bu işlemcinin kaç yıl garantisi var? Ya da var mı? Tamir ettirsem yararlı olur mu, çok girer mi? Bilgisayarım küçük bir klimanın üstünde çalışıyor. Allah aşkına biri bişiler sölesin yapayım yanıyor bu alet. Kutuplara çıkıcam yaw bu alet çalışsın die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    ne güzel işte sıcacık :d
    insan şükreder celronla gezenler var
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    olm zaten hava da sıcak.. klima bile artık etki etmiyor. kapanıor hemen. şu an zar zor yazı yazıyorum. ateş gib ki alttan klima souk hava üflüo :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    zamanla fanlar tozlarniyor senin laptopun fanlari bozulmus yada tozlanmis olupda islemcini sogutamior belki ondan restart atiyordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    üflüor hava fan. çalışıor yani fan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    Zaten AMD işlemcisi üretildiği zaman Türkiyede başta olmak üzere arap ülkeleri yazın çok sıcak geçirdiği için İşelmciyi soğutma sounu var bu gün Tekno -sa bayılerıne bile gidersen AMD sıcakta ne akdar kötü olduğunu başarırsız olduğnu görürsün Kışın kullan yazın AMD işlemciyi soğutamıyor .. karışık oldu anlayın

eskilerden kim kaldı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek
    kışın da kapanıor :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapansaru
    kapansaru's avatar
    Erkek
    Lycra

Diz üstü pc lerde işlemci üzerindeki soğutucu ile notebook un tuşlarının bulunduğu alt kapak kısmının içi arasında bir yay vardır, gevşeme yada esneme olmuşsa temas azalmışsa doğal olarak ısıyı işlemci yüzeyinden alamayacaktır, tuş takımında hafif bir potluk varsa kesin bundan kaynaklanıyordur, bir de soğutucunun üstü iyice tozlanmış, olabilir toz belirli bir kalınlığa ulaşınca ısı iletimini ciddi şekilde etkiliyor, note booklar demontaj dan sonra biraz zor toplanıyor yani kendin açıp temizlemeye kalkışırsan zor durumda kalabilirsin. Teknik servise götürmeni tavsiye ediyorum, fanlarını da yeniletirsen seni uzun süre ısı sorunuyla rahatsız etmeyeceğini düşünüyorum.

Var olan herşey, yok olmayı hak eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hiç şaşırmadım nedense :))

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    hoja bende amd alacaktım adam demişti amd çabuk ısınıyo yaramaz demişti :))) bi de ekstra fan takarsın demişti senin lap topa fun sığar mı bilmem :)))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 1716 Toplam Mesaj: 10