Amd Mobil İslemci Kullanan Arkadas Varmi
-
merhabalar.ikinci el yada uygun bulursam sifir laptop almak istiyorum.intel disinda alet kullanmadim hic kullanmayi pekte dusunmuyorum ama acik fikirli olmak lazim.
core 2 duo ayarinda bir islemci hayli hayli isimi gorucektir (kullandigim bi eclipse bi netbeans).
laptopunda amd kullanan varmi? varsa hangi islemcisini kullaniyor ne kadar memnun ne kadar performans veriyor paylasabilirseniz sevinirim.
vede sadece fanatik oldugunuz icin lutfen ovmeyin
-
masaüstü olsaydı amd yada intel fark etmez al derdim hatta masaüstünde amd daha sıcak geliyor bana
ama amd kullan arkaslarım ve forumlardaki insanların ışığında söylüyorumki amd nin mobil işlemcileri intele göre daha fazla ısınıyor diyebilirim ama amd kullanmadım kendim onuda belirtiyim..
ben her zaman mobilde intel tercih ettim ve mutluyum
-
AMD Athlon(tm) II P320 Dual-Core Processor
fan 'ın her yeri açık (altında kitap felan var), cam açık esiyo püfür püfür ortam serin gene de, 50 °C ~ 56 °C
flash videolarda 70 °C, oyunlarda 75 °C ~ 80+ °C arasını gördüm s*kim yanıyodu o biçim :/
speccy isimli programla baktım
-
laptopta amd alma
ısınması bi ayrı dert donması ayrı bi dertti
-
isinmasi fazla sorun degil aslinda.ben core duo yu zorlayip(ida ile overclock yapip binevi) kullaniyodum isiniyodu tek zarari neydi omru kisaliyodu ama olsun hic isindigi icin yanan islemci gormedim zaten omru dolmadan degistiriyo oluruz yavas kalir bize gore.
uzakmi durayim simdi ne diyosunuz?