Amd Nasıl ?_
-
selam arkadslar amd cihaz toplıcam sizce iiyiimi ederim... tavsiyelrinizi bekliyorum bye...
-
ii ben kullanıyom bi kötülüğünü görmedim.
-
lam istan_bull avatarı goruon soluon ama konulara hiç bakmıon ha 4-5 tane amd hakkında konu veya bunnarın geçtiği yer var neyse sana tavsiyem p nin a.q amd ye bişi olmasın..
-
Amd 64 bit 3000 veya 3200 venice seç....oc değeri yüksek riske girmeden 4000 e kadar çıkarırsın.
Anakart olarak 64 bitler için nforce4 çipsetli Epoxlara bak yada paran yeterse DFI ye bak.
1gb dan az ram takma...
pci-3 ekran kartıda şimdilik 6600 silencher işini rahatlıkla görür...
-
önceleri fazla ısınma sorunu vardı şimdi o sorun oratadan kalktı. artık p4 ler daha çok ısnıyo. amd lerın verı yolları p4 lerden daha genis yanlız dikkat et 64bit yani anthlon serisi al sempron serisi alırsan kaldır at daha ıyı 64 bit anhtlon 3000 kullanıyorum makinayı kasmak için elimden geleni ardıma koymadım bilidiği en kallafi programları kullandım ama makina kasılmadı desem yerıdır.
-
sipidik walla kusura janemm :)) gozler bozuldu icee.. fazla okuyamıyorum.. arkadaslar önerileriniz için çok sağolunn.. amd ısınıyo muhabbeti kasmıstı benıde
-
valla amd der geçerim amd sempron 2800 kullanıyom yeni topladım makinayı paramız buna yetti athlon alamadık neyse p4 basar diyebilirim ,
ısınma diye bir sorun yok kim neresinden uyduruyor bileemem ama ben de duymuştum sırf bu yüzden eve 2 pc getirdik p4 benimki neyse yarım saat açtı nette falan takıldık kasmadık makinaları sonra ısıya bir baktık sonuç
p4:38 c
amd 2800:21 c
sonuç ortada ısınma yok:D,
sempron kaldır at diyen arladaşı şiddetle kınıyorum istediğim oyunu oynadım gerçi pek oyun meraklısı sayılmam öle takip etmem ama wost wanted doom 3 falan hepsini oynadım kasılmada yok benim için süper diyebilirim he paran yetiyorsa athlon al ben şimdi lap top düşünüyorum amd tercihim.....
-
Edit : ergen Türkçeme sokayım.
MaviGozluDev tarafından 25/Ara/12 01:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Athlon almıycaksan hiç alma git Intel al derim ama bence sen Renegade'in cevap yazmasını bekle. Ya da Rene'ye p.m. at. Ona sormadan AMD alma. Adam harbi saniyede yaptığı çekirdek döngüye kadar anlatacak bilgiye sahip AMD hakkında.