Amd Nasıl ?_

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek

selam arkadslar amd cihaz toplıcam sizce iiyiimi ederim... tavsiyelrinizi bekliyorum bye...

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    ii ben kullanıyom bi kötülüğünü görmedim.

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

lam istan_bull avatarı goruon soluon ama konulara hiç bakmıon ha 4-5 tane amd hakkında konu veya bunnarın geçtiği yer var neyse sana tavsiyem p nin a.q amd ye bişi olmasın..

NesTo | same shit diffirent asshole
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Amd 64 bit 3000 veya 3200 venice seç....oc değeri yüksek riske girmeden 4000 e kadar çıkarırsın.

Anakart olarak 64 bitler için nforce4 çipsetli Epoxlara bak yada paran yeterse DFI ye bak.

1gb dan az ram takma...

pci-3 ekran kartıda şimdilik 6600 silencher işini rahatlıkla görür...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wolfox
    wolfox's avatar
    Erkek
    önceleri fazla ısınma sorunu vardı şimdi o sorun oratadan kalktı. artık p4 ler daha çok ısnıyo. amd lerın verı yolları p4 lerden daha genis yanlız dikkat et  64bit yani anthlon serisi al sempron serisi alırsan kaldır at daha ıyı 64 bit anhtlon 3000 kullanıyorum makinayı kasmak için elimden geleni ardıma koymadım bilidiği en kallafi programları kullandım ama makina kasılmadı desem yerıdır.

Hak edeni hayatınıza... Hak etmeynin hayatına... SOKUN!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    sipidik walla kusura janemm :)) gozler bozuldu icee.. fazla okuyamıyorum.. arkadaslar önerileriniz için çok sağolunn.. amd ısınıyo muhabbeti kasmıstı benıde

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

valla amd der geçerim amd sempron 2800 kullanıyom yeni topladım makinayı paramız buna yetti athlon alamadık neyse p4 basar diyebilirim ,

ısınma diye bir sorun yok kim neresinden uyduruyor bileemem ama ben de duymuştum sırf bu yüzden eve 2 pc getirdik p4 benimki neyse yarım saat açtı nette falan takıldık kasmadık makinaları sonra ısıya bir baktık sonuç

p4:38 c

amd 2800:21 c

sonuç ortada ısınma yok:D,

sempron kaldır at diyen arladaşı şiddetle kınıyorum istediğim oyunu oynadım gerçi pek oyun meraklısı sayılmam öle takip etmem ama wost wanted doom 3 falan hepsini oynadım kasılmada yok benim için süper diyebilirim he paran yetiyorsa athlon al ben şimdi lap top düşünüyorum amd tercihim.....

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Edit : ergen Türkçeme sokayım.

MaviGozluDev tarafından 25/Ara/12 01:56 tarihinde düzenlenmiştir

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek
    Athlon almıycaksan hiç alma git Intel al derim ama bence sen Renegade'in cevap yazmasını bekle. Ya da Rene'ye p.m. at. Ona sormadan AMD alma. Adam harbi saniyede yaptığı çekirdek döngüye kadar anlatacak bilgiye sahip AMD hakkında.

hikaye
Toplam Hit: 1949 Toplam Mesaj: 9