folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder AMD X2 3600 + Overclock Calışması

AMD X2 3600 + Overclock Calışması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

%25'lik bir Hız aşırtma ;
    4/1 işlemciye yüklenebiliyorum bu şartlarda. Sağlam bir soğutcu olmadan 2.8'i göremeyeceğiz. / fan devir hızı yükselmedikçe dokunmayacağım fazla düşük.

Gayet Stabil calışıyor. 32' c bu işlemciye göre harika bir düzeyde.
    En son 2.6' görüldü gayet stabildi ancak veri kaybı yaşandığından dolayı 2.540 civarı düşürmüştüm. Herneyse ..

Elimdekilerle ancak bu kadar aşırtma  yapabildim. Aliminyum nitro jel' bulabilirsem dahada ilerlemeyi düşünüyorum.(kalıcı olarak)

bios benchmark'ta gpu zamanlaması işlem gücünü kullandığım anakartta etkilediğinden dolayı Ekran kartı olmadan yapıldı.

ramlar dual kanaldan tek kanala otomatik olarak çekildi. Bus frekansında + gerilimdeki şaşırmalardan olduğundan dolayı.

Oc' ci arkadaşlarımdan öneri - eleştiri bekliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rido59
    rido59's avatar
    Erkek

iyi bir çalışma olmuş

zzzzzz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

up . güzelmiş konuyu sevidm :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    neden o/c yapmaya gerek duydun?

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

sercan bir ara oc yapayımda resimi Atayim :) 4.0 amd 945 cıkıyor :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

ExcellencE bunu yazdı:
    -----------------------------
    neden o/c yapmaya gerek duydun?

işlemcimi denemek,performans ve yapabileceklerini görmek. Denerken fizik kurallarından yukarı çıkıp süpersonik yakalaşmadan azami bir şekilde hız aşırtma yapıyorum.

Bunu arar ara tekrarladığınızda işlemicinizin kullanım ömrünüde anlamış olursunuz. Tabiki Oc' yaparken zorlandığından dolayı ömür gidiyor. kısacası bir kullanıcı için ( kendim için ) en iyi performans noktasını yakalamak. Stabil halde bırakmak.

ha zaten işlemci etkileniyor vs zarar görüyor diyorsun hemde stabil halde bırakmadan bahsediyorsun , herhangibi birşey olacaksa işlemciye oda benim tercihim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

sercan bir ara oc yapayımda resimi Atayim :) 4.0 amd 945 cıkıyor :)

2 ayda işlemcisiz kal.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

oyun oynamayı bıraktım , oc a agerek kalmadı , bu donanım tüketimi durmayacak 

amd x 2  2.1 ghz rahatlıkla  cod mw2  yi çalıştırıyor buyüzden oc etmeye gerek yok :=)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ImageShack,%20share%20photos,%20pictures,%20free%20image%20hosting,%20free%20video%20hosting,%20image%20hosting,%20video%20hosting,%20photo%20image%20hosting%20site,%20video%20hosting%20site

la liberte ne meurt jamais.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

ImageShack,%20share%20photos,%20pictures,%20free%20image%20hosting,%20free%20video%20hosting,%20image%20hosting,%20video%20hosting,%20photo%20image%20hosting%20site,%20video%20hosting%20site

la anakartın ney senin :| stabil soğutma helal olsun. Soğutucu olarak ne kullanıyorsun ? ayrıca bios üzerinden mi OC' yaptın ? yoksa windows üzerinden mi

Cpu fsb hızı manyak düzeyde. ve böyle sağlam calışması harika.. sürekli bu haldeyse helal. başka diyecek yok. :)

Toplam Hit: 1627 Toplam Mesaj: 10