Ameliyat Yakın
-
hocalar hayatımda en çok korktuğum şeylerden biri olan ameliyat geldi banada çattı herhalde az önce bişi almak için sandalyeden kalkmadan sağa doğru eğildim ve herhalde akciğerime bişeyler oldu bizim ailede anne tarafında ırsi zaten alveoller akciğerin dışına yakın ve dayanıksız bu nedenle patlıyolar ve zar ile akciğer arasına hava doluyor amelyatla bu havayı almak lazım
bu amelyat hakkında bilgisi olanlar varmı ?
-
öncelikle zervam geçmiş olsun.
bizim etüd hocası olmu$tu yani bundan bize bahsetmi$ti.
doktor uzun bi ameliyat sıçtınız gibisinden konu$mu$
buda tırsmı$ haliyle.
ameliyat günü gelince
zorlamadan almı$lar
hissetmiyosun narkoz sayesinde zaten.
akciğer in dengesizliğiyle ilgili bi sorun olsaydı saatlerce sürebilirdi . -
ben şahsen bahsettiğin ameliyatı de bilmiyorum ama bende ameliyat oldum.
Amaliyata gitmeden önce çok korktuydum ayaklarım nasıl titriyor hertarafım ya kendimi durduramıyordum.Ama herşey bayılana kadar ondan sonra hiç birşey hissetmiyorsun.Sadece korkma derim Allah göstermesin ama ameliyattan artık hiç korkmam ya çok rahat ol ameliyata girerken ben sonradan anladım boşuna korktuğumu.
Hatta ameliyatımıda anlatayım bana yapılan pir operasyonla doktorların söylediği isim tüp takıldı nereye takıldı derseniz.
Göz kapaklarımızın uç noktasında gözyaşı kanlları varya oraya kauçuk benzeri ozel bir made 2 mm lik bir kablo burnumun içinde birleşerek o kanllardan geçerek 1.5 yıl kabloyu taşıdım ne kadar rahatsız edci bir durumdu anlatamam burnunun ve gözyaşı kanallarının içinde düşünsenize .
-
hay aq lan :S az bişi bilgim var bu konuda ama onu da zamanında sen anlatmıştın :| geçmiş olsun kardeşim, merak etme atlatırsın, daha bana kız ayarlıyacan =)