Amerika Da Yaşayan Müritler
-
amerikadan türkiyeye en ucuz kargo secenegi hangisidir.??
ptt yoluyla kargo mümkünmü..? (dealextrem den alınan ürünleri ptt getiriyorya aynen onun gibi)
usa dan marka giyim malzemelerini ufak çapta getirtmeyi planlıyorum.. abartmadan azar azar :D
işin usa kısmı kolay eş dost var orda onlar alıcak kargo ile göndericek...
kafama takılan soru
1.gümrükte sıkıntı olurmu
2. en ucuz nasıl getirtebilirim
-
Ptt getiriyor hocam , eğer giyim eşyası alıcaksan çok rahat gelir gümrükte diye biliyorum. bir sıkıntı olmaz. 15 günde geleni var diğerlerine göre ucuz o. Ama tarifenin adını bilmiyorum.
-
ToR5 bunu yazdı:
-----------------------------
Ptt getiriyor hocam , eğer giyim eşyası alıcaksan çok rahat gelir gümrükte diye biliyorum. bir sıkıntı olmaz. 15 günde geleni var diğerlerine göre ucuz o. Ama tarifenin adını bilmiyorum.
-----------------------------saol
beyler baska fıkrı,onerısı olan yokmu..?
-
tanidiklarin gelirken getirsin. gumruk falan odemezler. olmadi bana gondersinler ben gelirsem getiririm oda gelirsem :)
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
tanidiklarin gelirken getirsin. gumruk falan odemezler. olmadi bana gondersinler ben gelirsem getiririm oda gelirsem :)
-----------------------------sureklı gelıp gıdenler var da. kımseye rıcacı olmak ıstemıyorum...
amacım arada bır ufak ufak bısıler alıp satmak
kargo canımı yakmasın ıstıyorum hepsı bu :D
-
textil devi türkiyenin suyumu çıktı da usa ya para akıtıyorsun avrupadaki çoğu büyük markaların tedarikçileri türkiyede bihafta sonu çıkıp istanbuldaki outlet mazaları gez usadakilerin kıralını bulursun hemde fiyat lar çok düşük