folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Amerika Vizesi Almak Ne Derece Zor

Amerika Vizesi Almak Ne Derece Zor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Merhaba,

Üyesi olduğum derneğin ABD şubesine mail attım.

Adam cepten aradı beni. 

Davet mektubu yazarak, 15 günlük vizeyi kolay alabileceğimi söyledi.

Yolu filan karşılayacaklarını düşünmüyorum tabi ama dernek belki konaklamada yardımcı olabilir.

Sormak istediğim şey şu,

ABD vizesi alırken önemli olan ne ?

Gerçekten hiç bir bilgim yok bu konuda.

Kısaca 15 günlük bir şey olacak olsa ne tür şeyler yapmak gerekiyor. Davet mektubu olmasa işler daha mı zor.

Google araması yaptığımda genelde siz parayı bize verin biz size vize almayı deneylim tarzı şeyler çıkıyor.

zeybekustasi tarafından 21/May/16 22:55 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

en önemlisi konsoloslukta iyi bi adama denk gelmen sonrakıler önemsiz 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ne amacli olduguna bagli Garanti aldiririm cebindeki para ve abd hakkindaki bilgine bakar

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Turist olarak geleceksen para pul ispatına gerek yok. Türkiye'de uzun süredir çalıştığın "düzgün" sabit bir işinin olduğunu kanıtlarsan, ABD'ye kapak atıp tekrar geri dönmeme gibi bir şey yapmayacağını büyük oranda ispatlamış oluyorsun, zaten tek umurlarında olan şey bu. 15 günlüğüne gittiğinde yapacağın şeyi de düzgünce anlatıp davet mektubunu gösterirsen (büyük ihtimalle bakmayacaklar bile) ‭vize alamamana hiç bir sebep yok, 10 yıllık turist vizeni 1 haftaya PTT ile yollarlar.

Şüpheli gözükmeyecek şekilde düzgün, tane tane konuşup kendini ifade etmen çok önemli.

trampfd tarafından 22/May/16 01:15 tarihinde düzenlenmiştir

Ehl-i Byte
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ben bundan 3 yıl önce ds-160 formu dahil kendim doldurup başvurmuştum. Gişedeki adam gayet iyi bir insandı. 10 yıllık turist vizesini almam 10dk sürmedi.

Arkadaşım benden birkaç hafta sonra work and travel için vize görüşmesine gitti. İlk seferinde red yedi ikincisinde anca alabildi. Kalacağı yer ve çalışacağı yer dahil hepsi belliydi ve aracı kurum ile gidiyordu.

Önemli olan gişedeki adamın sorduğu sorulara(ingilizce) heyecanlanmadan adam gibi ve doğru cevaplar verebilmek. Sorulan sorular karşısında heyacanlanır cevap verirken takılırsan genelde red yeme ihtimalin artıyor. Özellikle kalacağın yer ve ne amaçla geldiğini doğru ve düzgün bir biçimde şüpheye mahal vermeyecek şekilde anlatmanı beklerler.

Bence asıl zor ve sıkıcı olan kısmı o ds-160 formunu doldurmaya uğraşmak.

torpedo_XL tarafından 22/May/16 03:39 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Turist vizesi düşündüğüm tabi şimdilik her şey sadece bir hayal daha plan aşamasına geçilmedi.

Cevaplar için teşekkürler.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Benim bir abi vardı 44 yaşında lise mezunu Türkiye de yıllarca büfecilik yaptı.Sonra Green kart'a başvurdu şimdi macera dolu Amerika diyor :D oralı oldu :)) diğer bir alternatif dil okulu olarak düşünebilirsin

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    longvize1
    longvize1's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

under reklam mesajini sildi

Toplam Hit: 1286 Toplam Mesaj: 7
abd vize