Amerika Ya Da Canada'da Dil Okulu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birkovic
    birkovic's avatar
    Erkek

Mezun oldum ve yurt dışına dil eğitimi almaya gitmeye karar verdim. Giden bilen tavsiye verebilecek olanların sözünü dikkate almak için beklemedeyim. Konaklama, günlük harcama gibi detaylı bilgi verebilecek olan var mı ?

Best is yet to come...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Canada'nın eşiğinden döndüm. Gidemedim. Ama burda ki vize masraflarım 2 bin TL civarındaydı. 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End_User
    End_User's avatar
    Erkek

forumlarda, yeni mezun olanlara konsolosluk red veriyor diyolar acaba o işin tam kriteri nedir?
    Konaklama bildiğim kadarıyla aile yanı olursa 3 öğün yemek + kira 750-850 dolar ama sadece kira vereceksen 450 dolar. bi de 200 dolara paylaşımlı odalar varmış ama güvenli olmadığı söyleniyo. tabi bunları nette öğrendim danışmanlık firmalarına da sormak lazım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

takipteyim konuyu.. yaklaşık 1 haftadan beri araştırıyorum bende. gitme fikri var ama maddiyat önemli.

en ucuz yer olarak malta gösteriliyor genellikle. ama orayıda çok önermiyorlar. abd ve kanada avantajlı.. en iyi yararlı olarak söylenen ise ingiltere hocam.. genel kanı bu yönde.

abd'de ayrı olarak istersen çalışma gibi bi durum varmış sanırım.. bence hayatla iç içe olacak markettir, bardır, dükkandır vs. yerlerde çalışmak çok fayda sağlar herhalde dile.

tecrübe ve bilgi sahibi arkadaşlardan cevaplar gelsin :)

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birkovic
    birkovic's avatar
    Erkek

Çalışma hakkı yok dil okuluna gidenlerin diye biliyorum. Lisans eğitimi alanlar falanda haftalık 20 saat kadar çalışabiliyor diye birşey okudum. Ben New Jersey ve Boston a kilitlendim şu an. Gidenlerden detaylı bilgi bekleyelim bakalım onlar ne anlatacak.

Best is yet to come...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Kanada ya giden bir arakdasim bir ailenin yaninda kaldi yari okul donemi kadar kaldi universiteden dil egitimi aldi dil okulu degil daha kaliteli oldu gidis gelis herseyi icinde 20 bin tl mal oldu diyor araplara amerika vizesi vermediginden araplarin orda cok oldugunu soyluyor buda extra bilgi benim sahsi fikrim amerika tabi 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ben gittim de gezmeye :D

Sana kurslar hakkında bilgi veremem ama yaşayış hakkında bilgi vereyim.Bir kere canada çok sakin bir ülke, bildiğin sokakta insan yok amk, yani bir süre sonra sıkılabilirsin.Tabi bu dediklerim büyük şehirlerin dışındaki yerler.Dil okulu falan okuyacaksam tavsiyem toronto, montreal gibi şehirlere bak oralarda hayat var gerisi tıraş.

torpedo_XL tarafından 06/Eyl/12 15:40 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

20 bin tl çok paramış..

up olsun. up up up.. :p

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
Toplam Hit: 896 Toplam Mesaj: 8