folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Amerikada Ki Büyük İndirim Günü

Amerikada Ki Büyük İndirim Günü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

Merhaba müridler . Amerikan mağazalarında geleneksel olarak her yıl şükran gününün ertisinde büyük indirimler yapılıyor. Neredeyse tüm mağazalar da var bu ve bazen etkinlikler mesirmacunu şenliklerine dönebiliyor. Bazı notmalde indirim yapmayan prestijli markalar misal apple mağazasının indirimi

http://store.apple.com/us/browse/holiday/shopping_event

indirim oranları şuanda açıklanmıyor ama ürün başına ortalama 100-150$ gibi birşey deniliyor. Alacak kişi Amerikada öğrenciyse onun üzerine ek 100 $ da indirim uygulanıyor.

Ve kişisel araştırmalarımla şunu söyleyebilirim New yorkda ki en ucuz alışveriş mağazası (elektronik) yahudilerin işlettiği b&h mağazası . bestbuy ve diğer büyük firmalara oranlar fiyatlar daha uygun . bi örnek Türkiyedeki fiyatını bilmiyrum ama indirime girmiş fiyatı bayağı uygun gibi duruyor.

http://www.bhphotovideo.com/c/product/827664-REG

Eğer Abd de bir yakınınız yada akrabanız varsa sipariş vermek için en uygun gün bugün . Sadece elektronik değil giyimde de büyük indirimler oluyor ama alanımız olmadığı için o konuya girmedim :)

Şimdi müridler sizden ricam ben de bu kampanyadan yararlanmak istiyorum kendime diz üstü bilgisayar alacağım ama pek bi araştırma yapmadım. 

800 $ a kadar bi limitim var sizce apple mı alsam yoksa b&h de önerebileceğiniz pc notebook var mı ?

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    irem27
    irem27's avatar
    Dişi

black friday kacirilmaz firsatlardan birisi :)

friday

There was an irem come unto the earth,born in the holy land of Pennsylvania,raised in the mystical east of Allentown.She believed she had the power to help herself and all mankind,so that others saw her power and came to her to be healed of their troubles and their many diseases.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

Eger internetten almak istediginiz birseyler varsa cyber monday (pazartesi) i bekleyin:) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affinity
    affinity's avatar
    Erkek

laptop alacaksan eğer varsa samsungu ısrarla tavsiye ederim. Uzun süredir Samsung kullanıcısıyım ve yaklaşık 2.5 yıldır bir kere bile garantiye göndermedim. 1-2 kere düştü sadece ESC tuşu kırıldı onuda japonla yapıştırdım. Samsung R620 kulanıyorum. aynı evde toshiba asus ve lenovo laptoplarda var ama bariz bir farkla en iyisi kendi bilgisayarım diyebilirim.

Apple diz üstü pclere gelirsek tasarım yapacaksan apple tabikide ama günlük kulanımların oyunlar vs diyorsan samsung favorim.

Su akar yatağını bulur...
Toplam Hit: 2830 Toplam Mesaj: 4