Amerikadan İkinci El M1pro İşlemcili Macbook Pro Alınır Mı?
-
Merhabalar, Eşimin kuzeni amerikada okuyor, sömestra gelirken bir şey istermisiniz diye sorunca aklıma geldi. Şuan son çıkan macbook proyu almaya bütçem yok ama elimdeki bi 8gb m2 air de yetmiyor. Gerçi bütçem yetse de zaten şuanki macbook prolara para vermek istemiyoru çünkü malum artık tasarım değişim zamanı yaklaştı. Biraz dedikodulara baktım ama insanların %90 ı oled macbook proları m6 ile birlikte bekliyor, m5 de epey bir performans artışı oldu hem çip hem ssd de, bir de üstüne tasarım değişikliğine gidilmez deniyor ama zaten seneye de hemen çat diye alamam bi m5pro. Gel gelelim elimdeki bilgisayarla en az 2 sene idare etmem gerekecek ve bu gün geçtikçe yetmemeye başladı.
Buraya kadar anlattıklarım neden bir bilgisayara ihtiyacım olduğunu açıklamak ve oled gelir mi diye şöyle bi sohbet açmaktı. Ancak asıl sorum şu Amerikadan ikinci el yenilenmiş laptop alınır mı?
Backmarket ve ebayden, ebay onaylı refublished macbook prolar var 700-800 dolar civarı 16 inch 32gb iyi kozmatikli, exelent veya 1tb ssd isterseniiz 1k nın üstüne çıkıyor. SAtıcı yorumları felan da epey iyi tek tük bişeyler denmiş. Sıkıntılı cihazlar anladığım kadarıyla bizdeki gibi öyle pek satılmıyor yenilenmiş diye, adamlar yenilese bile zaten temiz cihazları alıp bi temizleyip yenilendi diye satıyolarmış asıl mevzu sıkıntısı yoktur etiketi yani. Sizce alınır mı riske girmelimiyim? Türkiyede 50k dan daha ucuzu yok 32gb ramli 16 inch. 700 dolar da aklıma karıştırdı.
-
bana kalsa macbook alınmaz da indirime giren canlı laptop alınır. amerikadan birisi gelecek olsa 1079 dolara düşmüştü bu laptop https://www.walmart.com/ip/seort/10686274074 şimdi de fiyatı iyi gerçi de alınır hatta i9 ları var 1500 dolara türkiye fiyatı 100 bin üstü
-
hocam selam bende macbook air ve ipad almayı dusunuyorum ama yurt dısından sıfır butce var istesek senin arkadaş getirir mi ?
-
emnimax bunu yazdı
hocam selam bende macbook air ve ipad almayı dusunuyorum ama yurt dısından sıfır butce var istesek senin arkadaş getirir mi ?
Hocam malesef baya bi malzemesi olacak ekstra teknolojik alat riskine giremez kandeşlerine felan da bişeyler aldı
-
eyvllah hocam yine de sağol