folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amerikan Futbolu Oyunculari

Amerikan Futbolu Oyunculari

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Arkadaslar aramizda Turkiye de pro ligde veyahut universiteler arasi ligde oynayan arkadaslar var mi yada yurt disinda oynayanlar. Belki gorusuruz, sohpet ederiz, paylasiriz bilgilerimizi, gerci ben yeniyim, daha 1 yilimi doldurmadim, girdigim izmir ekonomi universitesindeki takimda 27 subatta universiteler arasi 2. ligte ilk macimizi yapicagiz. Aramizda oyuncular varsa, hadi dokulun bakalim :)

Okul : Izmir Ekonomi Universitesi

Takim : Halcyons

Mevki : Guard

Numara : 77

Boy : 190 cm

Kilo : 130 kg

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Saha yok antrenmanları halı sahada yapıyonuz galiba

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Ah ah izlemeyi çok severdim bu sporu.. HBB tv kapanınca bu zevkimizden de olduk kuralları da unutttum.. Sahi izmirde nerde izleyebiliriz oyunları..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ah ah izlemeyi çok severdim bu sporu.. HBB tv kapanınca bu zevkimizden de olduk kuralları da unutttum.. Sahi izmirde nerde izleyebiliriz oyunları..

Fox sports izleyebiliyorsan, cumartesi ve pazar gunleri nfl ve ncaa gosteriyor cogunlukla. Izmirde baya takim oldu aslinda. Ege Universitesinde yillarin takimi "Dolphins", Dokuz Eylul Universitesinde bizim gibi yeni kurulan "EFELER", Yasar Universitesi "Admirals", ve bizim Izmir Ekonomi Universitesi "Halcyons". Bu yil 3 lig var bildigim kadariyla. Pro Lig, ve universitelerin oynadigi 1. ve 2. lig. Maclari fiksturleri

nfltr.com

http://www.tbsf.org.tr/

ve

http://www.univspor.org.tr/  sitesinden takip edebilirsin. Soyleyebilecegim kadariyla

Ege ve Yasar pro lig te ve ayni gruba dustuler, koc universitesi de var o ligte, yakin zamanda koc univ. izmire gelicek bu 2 takimdan biriyle karsilasmak icin. Onun haricinde mesela bizim ilk macimiz 27 subatta dokuz eylul ile onlarin sahasinda. Sonra martta ve devaminda afyon la deplasman var sonra suleyman demirel uni. yi agirlayacagiz falan filan :) Kurallari sorarsan ben de tam bilmiyorum, okadar uzun kural kitabi var ki bu oyunun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

u235 bunu yazdı:

Saha yok antrenmanları halı sahada yapıyonuz galiba

Malesef Turkiyede, veya takimlarin cogunda, gerekli olanak yok, ki amerikan futbolu sahasi cok luks birsey olurdu galiba daha stadlarimizi yeni yeni yaparken. Ama umarim gelisecek ve guzel imkanlara kavusacagiz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

Bizim arkadas oynuo sakarya unisinde Tatankalardı sanırım

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs993.snc4/76663_145116388874694_100001290020743_247220_4593803_n.jpg

soldaki bizim arkadas

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs974.snc4/76769_1430129684978_1584953110_30904080_1163351_n.jpg

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    mersin uni.takim kuruldugundan beri takimdaydim ..running back oynuyodum.lakin egitim icin avp cikinca takimida biraktim donunce oynarmiyim bilmem..yalniz cok zevkliydi bee

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

oynamak icin bi boy kilo sınırı var mı ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

bende bekliyorum arkadaş oynuyo dokuz eylül efelerinde ama daha ses çıkmadı çocuktan :D

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek

Eskiden oynardım Cavaliersta, GO CAVS ! :)

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
Toplam Hit: 2980 Toplam Mesaj: 10