folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Amerikan Kültür'mü English Time Mı ?

Amerikan Kültür'mü English Time Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazteam
    infazteam's avatar
    Erkek

Merhaba arkdaşlar 2 arkdaş birden ingilizce kursuna gitmek istiyoruz. ama hagisine gitsek acaba eğitim olarak hangisi iyi bilgisi olan arkadaşkar yardımcı olabilirmi?  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam ikiside iyidir  ama biraz hocana birazda sana baglı öğrenmen 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

amerikan kültüre gittim hiç memnun kalmadım ankarada gideceksen arkadaşım english timea gidiyor ve  memnun ama ben sana kavaklıderedeki Türk Amerikan derneğini tavsiye ederim hocam 

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

İzmirdeki Amerkan Kültür Derneğine gitmiştim. Epey iyiydi. Sadece gramer değil konuşmayı da öğretiyorlardı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Fiyatları ve ne kadar sürdüğünü de biliyor musunuz acaba. Belki bana da lazım olur da. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheRunZex
    TheRunZex's avatar
    Erkek

Hocam English time gitmek istersen fiyatı bir onlarla konuş benim elimde 2 kur var english time da eğer fiyatı cazip gelirse vermek isterim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

amerikan kültür'e gidiyorduk. Hocayı beğenmedik sınıf olarak toplanıp değişim istedik, değiştirdiler. Yeni hocamız 7 dil biliyor. Önemli olan şu yada bu kurs değil. Kursun vereceği sertifikalar önemli ve en can alıcı nokta ise öğretmendir.

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
Toplam Hit: 1521 Toplam Mesaj: 7
ingilizce ingilizce ders