Amerikan Pastası Parti Evi Fotoları Olan Var Mı Tişört Bastırmak İçin ??
-
amerikan pastası beta house deki tişörtler çok hoşuma gitti bastırmak istiyorum ancak bir türlü düzgün fotoğrafını bulamadım film bende mevcut olmadığı için ekran görüntüsünü de alamıyorum bulabilecek bir arkadaş varsa lütfen paylaşsın...
-
Bak bak burada neler var:
http://images.google.com.tr/images?um=1&hl=tr&q=american+pie+party+house
-
yoq hocam zaten benım bu fikri ilk bulduğum zamankı ılk fıkrımın lınkını vermişsin benım istediğim o tişörtlerin ön kısmının çok net bir şekilde görülebilecek konumda olduğu fotoğraflar buradakilerde tişörtlerin yarısı var yarısı yoq önünde adam var kırışık buruşuk desenler seçilmiyor....
-
Kardeş yahoo video linkli online film sitelerine bak oynarken film print screen çek olur.... [Yahoo video diyorum çünkü tam ekran yapma seçeneği var].
Not:Biraz bulanık olabilir filimden çekersen net olmaz...
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------Kardeş yahoo video linkli online film sitelerine bak oynarken film print screen çek olur.... [Yahoo video diyorum çünkü tam ekran yapma seçeneği var].
Not:Biraz bulanık olabilir filimden çekersen net olmaz...
-----------------------------
kotayı tamı tamamına 3 gb aşmamış olsaydım dediğini yapmayı çok isterdim valla -
bende filmi var akşama unutmazsam koyarım resimlerini.
hangi kareleri istiyorsun?
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------bende filmi var akşama unutmazsam koyarım resimlerini.
hangi kareleri istiyorsun?
-----------------------------
unutmaz koyarsan memnun olurum işörtlerin açık saçık belli olduğu kareler lazım bana -
umarım boyutları yeterlidir. media playerdan aldım capsları.

-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------umarım boyutları yeterlidir. media playerdan aldım capsları.

eline koluna emeğine sağlık on numarasın hocam
----------------------------- -
son resim bozuktu düzelttim. alıntıda cıkmadı.