Amerikan Uçak Gemisi Marmariste
-
evet kardeşlerim bu kafirlerin uçak gemileri marmaris limanına demirlemiş durumda marmaris caddelerinde kara ve uzun askerler kol gezmekte şuanda.yüksek biyerden sahile bakmanız yeterli gemiyi görmek için öküz gibi a.k. gemisi üzeride uçak dolu durumda.geminin durduğu yerideki dağın arkasında türkiyenin en büyük askeri deniz üssü aksas bulunmaktadır.eğer gelip amerikalı dövmek sövmek taş atmak isteyen varsa marmarise buyrun.
-
yok be kardeşim ne öldürmesi bizim esnaf zaten zor durumdaydı millet ağızlarına bakıyo şimdi hele hayat kadınları falan kara borsaya düştü heralde gemide birbirlerini si..mekten bıkmışlar mınlarına kodumun ibneleri.
-
alışveriş yaptuktan sonra ayrılırken batırmak lazım a.k. gemisini
-
bakın tv de izlerken bizim askerlerle karışlaştırdım.onlar nerdeyse ....... yapacaklar barda.bizim askerlerle onları karışılaştırdıktan sonra MEHMETÇİKLERLE bi daha gurur duydum.
-
ya anlamıom!!!Zamanında 6.Filoya taşla saldıran gençliğe hadi moskovaya diye bağıran gençliğin torunları şimdi amerikan düşmanlığı yapıyo Polat gibi?
-
yaw bi resmini çekip koysanız olur mu? merak ettim
-
semih89 bunu yazdı:
yaw bi resmini çekip koysanız olur mu? merak ettim
yarın koymaya çalışırım... -
Akıllınn biride teleskop koymuş gemiyi görmek istiyenleri ii çarpmış walla günde 500 ytl hasılat berek wers :)
-
kusura bakmayın gemi çok uzaktaydı...
Toplam Hit: 1859 Toplam Mesaj: 9