folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amerikan Vizesiyle İlgili İki Soru

Amerikan Vizesiyle İlgili İki Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam şuan amerikan vizesi nekadar ha bide bana biraz saçma gelen bir soru vize alamama durumunda vize ücreti iğade ediliyormu komşunun çocuğu amerikaya dil eğitiminemi ne gidicekmiş netten aradık ama bulamadık

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bende birşey sorcam amerikan konu altından amerikan vatandaşı olan insan dünyada her ülkeye dandirik ülkeler hariç vizesiz girebilirmi ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

30 dolar pin ücreti ve 141 dolar başvuru ücretini abamanın garısıda olsan geri vermezler :)

kendimden biliyorum geçen hafta vize görüşmem vardı varmedi puştlar bende dil okulu için gidecektim.

Amerika'nın diğer ülkelerle arasındaki gümrük kanunlarına bağlıdır eğer vizesiz geçiş hakkı varsa gider.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Ben başvurdum 140 dolar istediler vize ücreti.

Tabi çeşidine göre değişiyor;  http://turkish.turkey.usembassy.gov/basvuru_ucreti.html

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

30 dolar pin ücreti ve 141 dolar başvuru ücretini abamanın garısıda olsan geri vermezler :)

kendimden biliyorum geçen hafta vize görüşmem vardı varmedi puştlar bende dil okulu için gidecektim.

Amerika'nın diğer ülkelerle arasındaki gümrük kanunlarına bağlıdır eğer vizesiz geçiş hakkı varsa gider.

görüşmeler nasıl oluyor hacı biraz bilgilendirirmisin bizi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

30 dolar pin ücreti ve 140 dolar başvuru ücretini abamanın garısıda olsan geri vermezler :)

görüşmeler nasıl oluyor hacı biraz bilgilendirirmisin bizi

Hacısı o kadar evrak hazırladım bir yığın sadece transkripte baktı oda vermemesi için geçerli bir sebep zaten:D 0.86 ortalamaya kimse vermiyor.Ne bok yicem Amerikada önce derslerini adam et der gibi baktı sonra kabul edilmedi dedi.

Numara alıyorsun parmak izi alıyorlar önce sonra tekrar gişeler var oradan çağırıyorlar numaranı gidiyorsun ingilizce seçmiştim ben gayet anlaşılır konuşuyorlar anlamadığın yerde zaten Türkçe destekliyorlar.Rahat ol relaks ol zengin olduğunu göster.Paran varsa deslerde tıkırındaysa öğrenci isen tabi verirler her türlü. Paniklersen babayı alırsın.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badass
    badass's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

bende birşey sorcam amerikan konu altından amerikan vatandaşı olan insan dünyada her ülkeye dandirik ülkeler hariç vizesiz girebilirmi ?

Hayir giremez. 

burda ozetini bulabilirsin http://www.ehow.com/list_6527671_countries-don_t-require-visa.html

burdada tam ulke listeleri http://www.retire-asia.com/us-passport-no-visa.shtml

cok daha detayli bilgi icin http://travel.state.gov/travel/cis_pa_tw/cis/cis_1765.html

Turkiye'ye girerken 20$ vize ucreti aliyorlar ama giris kapsinda vizeni veriyorlar

amerikan ve turk pasaportun varsa bir cok ulkeye rahat girip cikiyorsun. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek

2 ay oldu 10 yıllık vize aldım.Para iade edilmez.Gittiğnzde 1 2 soru sorarlar ne için gidiyosn nerde kalcaksn falan filan diye evraklarınızı alırlarsa bilnki kabul etmişlerdir zaten.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
Toplam Hit: 898 Toplam Mesaj: 7