Amerikanin Kısa Tarihi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Amerika neden zengin diye bayaa dusunmustum.

Bedava is gucunu hic hesaba katmamisim.

Siyahlari 300 sene calistirmislar. 

Bedava is gucu.

http://www.sinemastik.com/online-film/amerikanin-kisa-tarihi-the-history-of-the-united-states-of-america/

Buda baska bir Amerika politikasi. Direk agzindan dinlemek icin.

Bir ulkeyi imf ve dunya bankasi ile nasil ele geciriyorlar. super politika.

http://www.facebook.com/home.php#/video/video.php?v=44972338550&ref=nf

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    onların tek tarihi rambo düşün artıkın :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    En basitinden bizim içtiğimiz liptonlar amerika malı yanlış bilmiyorsam.. Siyahların ülkesinden çayı alırlar işlettirirler aydada 20 30 dolar para verirler al sana zenginliğin yolu.

Konumu silenlere inat kürdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    abi dunyanin en bana cay ve tutunu bizden ki zaten. Adamlar bizden alip, bizim ulkemizdeki fabrikalarda kendi markasi ile imal edip bize dunyanin en pahali sigarasini iciriyorlar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

This video either has been removed from Facebook or is not visible due to privacy settings.

face book videoyu kaldırmıs. ucu dokunuyo tabi :) amerikalıların zencilere ve kızılderililer yaptıkları dünyada eşi benzeri görülmemiş bir zorbalıktır bu günde aynısını yapıyor ırakta yakında iranda belkide burda.bush ve babası için cehennemde özel muamele yapılacaq :))

ruslarda her biri birer sanat eseri olan 172 istasyonlu, günlük 9.2 milyon yolcu tasıyan moskova metrosunu nazilerle yaptıgı savasta esir aldıgı binlerce insana canları pahasına inşa ettirdi.kimisi metroyu çalısır vaziyette görmeden 250-300 mt yerin altında öldü. kimisi iş bitiminde öldürüldü tam bir vahset. gerci dinsizin hakkından imansız gelmiş ama yinede insanlık sucu :) ben bizzat bindim o metroya yolucluk yaparken günah işlediğimi hissettim a.q :)) süpergücler çok çalısarak alınteri dökerek süper vasfını kazanmamıs anlasılan.hile hurda a.q. bizdede o kadar üç kağıtçı politikacılar var kafaları iyi çalısıyor ama kendileri için :))

Bir göz atın isterseniz.tıklayın

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

mockingboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    onların tek tarihi rambo düşün artıkın :D
    -----------------------------

ROBOCOP ta var

"
Toplam Hit: 1123 Toplam Mesaj: 6