folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amerikaya Giden Ya Da Vize Üzerine Derin Bilgisi Olan

Amerikaya Giden Ya Da Vize Üzerine Derin Bilgisi Olan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar merhaba kuzenim orada okudu ve çalıştı şu an Türkiyede bu yaz beraber gezmek için Amerikaya gidelim diye karar aldık ben başvuruda bulundum 10 yıllık vize vermişler sınıfı ise b1/b2 diye geçiyor bu vize çeşidir nedir neden 10 yıl verdiler 10 yıl boyunca ordan çıkmadan kalabileceğim anlamına geliyor bu ?

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    arkadaşın amcası amerikada vize hakkında bilgi alabilirsem sana pm atarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    sünnetçi_efendi kardeşimiz orada okuyor. Onunla irtibata geç, bilgi alabilirsin...

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Her ikinizede teşekkür ederim arkadaşlar Amerikada okuyan arkadaşa pm atıcağım senden de pm bekliyorum üstadım scorpus

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar merhaba kuzenim orada okudu ve çalıştı şu an Türkiyede bu yaz beraber gezmek için Amerikaya gidelim diye karar aldık ben başvuruda bulundum 10 yıllık vize vermişler sınıfı ise b1/b2 diye geçiyor bu vize çeşidir nedir neden 10 yıl verdiler 10 yıl boyunca ordan çıkmadan kalabileceğim anlamına geliyor bu ?

-----------------------------
    abim  amerikada newyorkda maliye bakanlığında müfettişti istfa edip amerikaya gitti onada 10 yıllık vize verdiler

senin durumun ise 10 yıl boyunca amerikaya gidip gelebirsin vize ihtiyacı duymadan hocam 10 yıldan sonra tekrar vize alman gerekicek gidebilmen için ama 10 yıl içersinde vatandaşlık alabilirsin kafayı kullanırsan : ) sonra vizesiz amerikan vatandası statüsünde sana piyango vurmuş hocam : ) herkese 10 yıllık vize vermezler

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
Toplam Hit: 689 Toplam Mesaj: 4