Amigasını Özleyenler Müritler Buraya : ) Süper Kurbaa Geldi
-

Heyoooo
bir zamanların efsane oyunu super frog'un windows versiyonunu,
Belki Amigasını unutmamış, Bu oyunu görünce gözleri dolu dolu olup hey gidi günler hey dien vardır... :)) eheuhu
Herhangi bir emulator gerektirmiyor. nostalji yapmak isteyenler ve amigasını özleyenler için ve müritler için : )
Download : http://rapidshare.com/files/104205917/Sfrog.rar.html
Bir tane arızalı oyunu baştan sona videoya cekmiş onuda burdan izleyebilirsiniz YouTube - Amiga Longplay [142] SuperFrog -
:))))))))
Ben desert strike oynuodum joystickle mükemmel oluodu:)
-
sensible :)
-
Lotus araba yarışı oyunundaki gizli bölümleri bulcam die amigamı yakmıştım aç kapa yapa yapa.. özledim be :/ başka oyunlarıda bulabilir miyiz emulatorsuz? emulatorluleri çalıştıramıyorum kavrayamadım olayı :/
-
Sensible ingilizcesi olan var mı?! Bendekilerin hepsi almanca birde joystick olmadan çok zor oynanıyor :):):)
-
Lotus ve Sensible Soccer manyaktı
bide renkli karate elbiseleri olan adamlar vardı karate :D vay anasına ya
-
walla bunu bilmiyorumda.kara kutudaki hırsız kovalamaca ve kurbağa olrak sinek yakalama oyunu aklıma geldi
-
ya ben sey arıyorum puzzle varya hani böceklerden kacarak yakalanmadançıplak kadının resmini tamamlama şeklinde oynana bir oyun varrdı o geldi aklıma şimdi olsada oynasak.
eDit:bir zamanlar aterilerin içine kablo sokardık tükan sahibine çaktırmadan oyun oynamak için ayrıca elimize para geçtimi soluğu atari salonunda alırdık be hey gidi günler hey :D
-
bende hatırlıyorum o oyunu.. 10 tane bölümü vardı.. Biz aramızda hep kız soymaca dedigimiz için adını pek hatırlamıyor olabiliriz. : )
-
ayyyy ayyyy :( anılar depreşti yaa ...
basından kalkmıodm bi türlü...
simdi yerini pcler aldı :D
Toplam Hit: 1765 Toplam Mesaj: 10