folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Amok-Krystian Bala

Amok-Krystian Bala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek
    Belki siz de duymuşsunuzdur Krystian Bala'yı. Kendisi bir cinayet roman yazarı. Hele ki son yazdığı "Amok" eseri tam anlamıyla bir cinayet romanı. Yazar, kendi işlediği bir cinayeti 3 yıl sonra bu kitabında ayrıntılarıyla açıklamış. Hemen de anlaşılmış ve 25 yıl hapis isteniyormuş hakkında.(alinti)

Arkadaslar bu bahsi gecen kitabi ariyorum, kitapcilarda bulamadim eger siz gormus duymus ya da biseyler biliyorsaniz  ve bu konuda bana yardimci olursaniz Cok sevinirim. Kitabin satildigi bi internet sitesi veya indirebilecegim bi link olursa guzel olur.

Kitabin ismi: Amok

Yazari: Krystian Bala

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

la olm bu kitap daha ingilizceye bile çevrilmemiş :)

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070906134335AAmumzj
    http://julieluongo.wordpress.com/2007/09/28/q-what-do-you-call-a-polish-author/book-cover-for-amok-by-krystian-bala/

adamlar heryerde aradım diyo,tüm kitap satan sitelere baktım daha çımamış diyo :D Onun türkçesi - ki kitap çokkç okk buyuk bı ilgi görürse - en yakın 1-2 ay içinde çıkar.. Kıtabın haberlerde çıkması çevrilmesinin ve basılmasının tarihini bi hayli öne alır.Kaldı ki dediğin gibi herifin kendi cinayatini anlattığı bi kitapsa yakında düşer..Ama şimdilik yok,türkçesini bırak ingilizcesi bile yok maalesef..

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    la olm bu kitap daha ingilizceye bile çevrilmemiş :)

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20070906134335AAmumzj

adam heryerde aradım diyo,tüm kitap satan sitelere baktım daha çımamış diyo :D Onun türkçesi - ki kitap çokkç okk buyuk bı ilgi görürse - en yakın 1-2 ay içinde çıkar.. Kıtabın haberlerde çıkması çevrilmesinin ve basılmasının tarihini bi hayli öne alır.Kaldı ki dediğin gibi herifin kendi cinayatini anlattığı bi kitapsa yakında düşer..Ama şimdilik yok,türkçesini bırak ingilizcesi bile yok maalesef..
    -----------------------------

Cook coook coook Buyuk ilgi gorurmu bilmiyorum ama yazan adam zaten suanda ya yargilaniyor, ya da yargilandi ya da hapiste filan, ben de merak ettim iyice; gozune carparsa birinin haberimiz olsun diye cabamiz , baska bi kaygimiz yok yani :) 

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
Toplam Hit: 2856 Toplam Mesaj: 3