Amoled Burn-In'e Çözüm Var Mıdır?
-
Telefonumun status ve navigation barı malesef burn-in'e maruz kalmış. Geçen tam ekran vidyo izlerken farkettim. Bir iki applikasyon indirdim ama fayda etmediler. Bir çözümü var mıdır bunun?
-
Benim note 4 te de klavye var ekranın alt yarısında. Appleri denemedim ama en az 12 saat mi 24 saat mi ne aralıksız çalıştırman gerek diyorlar. Ekrana renkler basıyor onlar da bildiğim kadarıyla komple siyah, beyaz, yeşil, mavi vs gibi
Garantiye giriyor mu acaba
-
Ekran değişimi harici çözümü yok. Çözdüğünü iddia eden uygulamalar ise o bölgedeki pikselleri eskiterek rengini solduruyor dahada rezil ediyor.
Garanti ile ücretsiz ekran değişimi mümkün.
-
Garanti olaydı iyiydi :(
-
Telefon neki hocam ?
-
Nexus 6
-
mağzadaki tüm amoled ekranlar damgalı boğa gibi amoledi severim de bu hata iğrenç
-
PanxeR bunu yazdı
mağzadaki tüm amoled ekranlar damgalı boğa gibi amoledi severim de bu hata iğrenç
O cihazların öyle olması normal sabahtan akşama kadar aynı ekran dönüp duruyor. Amoled ekranların en sevmediğim tarafı kullandıkça sararması. Beyaz kısımlar krem rengine dönüyor ilk seneden sonra.
Aynı model yeni cihaz ve kullanılmış cihaz ekran farkları :
-
KrypT bunu yazdı
Nexus 6
Bende de nexus 6 var cihazda nokta çizik yok ama aynı problem bende de var. Gözüm gibi baktım cihaza şu izi görünce gözümden düştü cihaz. Elime alıp bakasım gelmiyor :D
-
Abi yapcak bişey yok amoled ekranların bilindik problemi.