Amoled Ekranlar Bu Kadar Çabuk Mu Yanıyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Arkadaşımda Galaxu S6 Edge var. Neyse geçen bir kağıdın fotoğrafını çektim amk altta baktım klavye izi üst kısımdada Whatsapp barı. Neyse dedim bu ne lan kendi kendine geçer diye bekliyormuş mal :/

Youtube'tan ekran yanması videolarını denedik işe yaramayınca verdik garantiye.

Şimdi sorum size Amoled ekranlı Samsung sahipleri sizin telefonlar ne durumda ? 2 aylık telefonun ekranı böyle oluyorsa yuh artık.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Bu olayin bi cozumu saniyorum yok benim note2 de ust saat barinin orda iz var ama fark edilmio bile

delimiyim ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

Samsung pismanliktir.

Androidte Sony'den ötesi yalan.

Not: Sonyfanboyum.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

eleman nasıl kullanmışki o telefonu 100% ekran parlaklığında ve ekran kapanma limitini kaldırıp her gün saatlerce whatsappda mı takılmış?

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Evet uzun süre Whatsapp kullanmış hocam. Zaten servisteki elamanda Amoled ekranların hepsinin sonu bu oluyor bazılarında 2 ay bazılarıda 2 yıl sonra ortaya çıkıyor dedi. Cebinden S3 çıkardı baktım ondada status bar yanmış.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

samsung işte ne beklersin ilk defa duydum sadece amoledlerdemi yoksa her ekranda oluyormu bu denilen olay

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Androidte Sony dir olay.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 841 Toplam Mesaj: 7
amoled