folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amonyak Kullanımı!(Yardım)

Amonyak Kullanımı!(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var.

şimdi benim elimde sıvı  halde  10 lt amonyak aslında  daha da fazla warda 10 lt diyelim ve bunu yarı yarıya yani  2 tane 5lt  ye bölmem lazım ama biliyorsunuz amonyağın çok keskin bir kokusu vardır ve canlılar için zararlıdır çok soluduğun zaman benim sorunum bu amonyağı yarı yarıya ayırmak ama nasıl yapacağım bu koku beni etkilemeden maske falan takın demeyin çünkü öyle malzemelerim yok sadece maske olarak cerrahi maske ve eldiveni var  ki bunlarda bir işe yaramıyor başkada bir şey yok malzeme olarak ve bunu 5.lt bölmem lazım tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden saolun..

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

bildiğim kadarı ile yakından koklarsan seni etkiler. yani 1 karış mesafe kadar. elini biraz uzaktan tut. masken yok ise yüzüne bişey sar burnunu ve ağzını kapatacak şekilde. biraz kalın bi kumaş olsun.

bir keresinde arkadaş başka şey diye kandırıp koklatmıştı. bi çektim beynim yerinden çıkacak sandım. 10 dakka kendime gelemedim.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

amonyagın oldugu kap plastik bişeyse yarısından del.ordan hortum gecir diger bidonun agzına hortumun öbür ucunu koy ve dolu bidonu biraz yuksekce bi yere yerlestir.

ikisi dengeye gelinceye kadar akacaktır.eşit miktarda bölmüş olursun. ama tabi deldigin kabı onarman gerektirmeyecek bi işse dene bunu 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bak şincik öncelikle ağzına iyice bezleri kazakları dola.. bir kaç dakika az nefes alıvericen.

sonra cema işlemi yapacağın kabı kolunun uzanabildiği son raddede tut..mümkün olduğu kadar açık ortamda yap bu işleri.

balkonda mesela ve rüzgarın sana doğru esmemesine dikkat et..aşağıya göz ucuyla bak ve şınorkel vesaire diyorlarya

ondan tak gözüne yakar makar mazallah.sonra diğer kaba aktar..

Burada nefesini aşağıya verip yukarıya doğru ağızdan nefes alırsan akciğerlerin tahrip olabilir.

burundan alıverecen galiba..burunuda sararsın 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek
    Birşey olmaz hatta çok az çektiğğin nefes tıklaı burunu bile açar ama tam nefes beyine zarar verir sen ikiye böle hiç bir şey olmaz.ama burnuna bi mandal taksanda iyi olur:)

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    1 tane sileceklerdeki su motorlarından al daha sonra 1m kadarda akvaryumlarda kullanılan serumlardan bu seumu ortadan 2'ye böl daga sonra 2'sinide motorun 2 ucuna tak ufak bir adaptör ile de motoru çalıştır motorun hangi ucundan çekiyorsa onu 10lt lik amonyak şişesine daldır diğer ucuda boş bir kaba aktar göz kararı bişeyler yap işte en sağlıklısı bu kardeş...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 987 Toplam Mesaj: 6