folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Amsn De Ses Sorununa Kesin Çözüm (Alıntı Değildir)

Amsn De Ses Sorununa Kesin Çözüm (Alıntı Değildir)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

evet
    windows'un sorunlarından bıktığım için biraz kafa yorum. sonunda sorunun üstesinden geldim.
    ne yapıyoruz?

a4 kameram var ve amsn de görüntülü bağlantıda bir sorun yaşamıyoruz.

bağlanırken= yazıştığımız sayfanın sekmenlerinden EYLEMLER ve ardından KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İSTE ye tıklıyoruz. görüntü geldiğinde, KAMERA GÖRÜNTÜSÜ GÖNDER tıklıyoruz.
    1) dikkat etmemiz gereken hususu, kamera görüntüsü gelmeden, kamera görüntüsü göndermiyoruz.
    önce kamera görüntüsü gönderip sonra kamera görüntüsü de istenebilir.

2)hotmail den hotmaile görüntülü görüşmelerde bir kere istek kabul edilir, amsn- amsn ,,amsn -hotmail de ise iki dava karşı kullanıcısı İSTEK-GÖNDER''i kabul etmek zorundadır.

yukarıyı bilgi tazelemek ve yeni başlayan arkadaşlara ön bilgi olsun diye yazdım

GELELİM SES SORUNUNA
    :%29
    :D
    ses için tek ilacımız her şeyimiz olan SKYPE kuruyoruz depo da var.
    bir kullanıcı açıyoruz kamera ve sesle görüşmek istediğimiz kişide aynı şekilde SKYPE kuruyor ve kullanıcı açıyor. amsn de biriniz ismini karşıya yoluyor. karşı kişi ismi kopyalayıp skype den CONTACTS tıklıyoruz alta SERVİCES altındaki boşluğa yapıştırıyoruz. ve yeşil telefon avizesine basıyoruz ve karşıda yeşile basıyor konuşmaya başlıyorsunuz.
    ve böylece hem görüntü hemde sesimiz bir arada oluyor. bende süper çalışıyor.
    by.

ran--nazim 

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
Toplam Hit: 1514 Toplam Mesaj: 1