Amsterdam’Da Olan Var Mı?
-
Hocalar 3 haziranda Amsterdam'a gitmeyi planlıyoruz iki kişi, ancak doğru düzgün kalacak yer bulamadık, hostellerde bi yatağa 3-4 bin lira istiyolar, var mı orada yaşayan, yardımcı olabilecek bi mürit?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Hocalar 3 haziranda Amsterdam'a gitmeyi planlıyoruz iki kişi, ancak doğru düzgün kalacak yer bulamadık, hostellerde bi yatağa 3-4 bin lira istiyolar, var mı orada yaşayan, yardımcı olabilecek bi mürit?
ben hava alanın içindeki otelde kalmıştım ordan da hızlı trenle amsterdama geçtim ama hızlı treni ekleyince otel gibi fiyat çıkıyordu. belki şimdi daha ucuzdur.
-
hocam günlük pass lere baktım, 20 euro civarında, 1 günlük ulaşım için çok fazla yav. merkeze yakın bi yerde olup yürüyerek dolaşım istiyoruz, zaten 2 gün kadar kalıcaz muhtemelen, daha sonra isviçre tarafına doğru geçicez geze geze.
-
Hacı, Lüksemburg, Andorra, Lihtenştayn bunlara da gidecek misin? Hollanda'da lale bahçelerini de gez, gör.
-
lale bahçelerini mayıs sonunda kapatıyolarmış sanırım, arkadaş öyle dedi ama açık olan varsa gezeriz.
dönüşü cenevreden yapıcaz muhtemelen, aşağı doğru gidicez, brüksel, lüksemburg, zürih, cenevre şu an aklımızda, belki münih falan da uğrarız, net bi plan yok, ancak ilk olarak amsterdama gidicez.
-
Airbnb baktınız mi
-
airbnb bookingteki fiyatlardan hep daha pahalı oluyor nedense, hiç uygun fiyatlı bulamıyorum airbnbde neredeyse hiçbir ülkede.