Amsterdam’Da Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Hocalar 3 haziranda Amsterdam'a gitmeyi planlıyoruz iki kişi, ancak doğru düzgün kalacak yer bulamadık, hostellerde bi yatağa 3-4 bin lira istiyolar, var mı orada yaşayan, yardımcı olabilecek bi mürit?

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Hocalar 3 haziranda Amsterdam'a gitmeyi planlıyoruz iki kişi, ancak doğru düzgün kalacak yer bulamadık, hostellerde bi yatağa 3-4 bin lira istiyolar, var mı orada yaşayan, yardımcı olabilecek bi mürit?

ben hava alanın içindeki otelde kalmıştım ordan da hızlı trenle amsterdama geçtim ama hızlı treni ekleyince otel gibi fiyat çıkıyordu. belki şimdi daha ucuzdur.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam günlük pass lere baktım, 20 euro civarında, 1 günlük ulaşım için çok fazla yav. merkeze yakın bi yerde olup yürüyerek dolaşım istiyoruz, zaten 2 gün kadar kalıcaz muhtemelen, daha sonra isviçre tarafına doğru geçicez geze geze.

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Hacı, Lüksemburg, Andorra, Lihtenştayn bunlara da gidecek misin? Hollanda'da lale bahçelerini de gez, gör.  

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

lale bahçelerini mayıs sonunda kapatıyolarmış sanırım, arkadaş öyle dedi ama açık olan varsa gezeriz.

dönüşü cenevreden yapıcaz muhtemelen, aşağı doğru gidicez, brüksel, lüksemburg, zürih, cenevre şu an aklımızda, belki münih falan da uğrarız, net bi plan yok, ancak ilk olarak amsterdama gidicez.

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Airbnb baktınız mi

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

airbnb bookingteki fiyatlardan hep daha pahalı oluyor nedense, hiç uygun fiyatlı bulamıyorum airbnbde neredeyse hiçbir ülkede.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 429 Toplam Mesaj: 7
konaklama otel hotel amsterdam