folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder AMSTRAD MARKA UYDU CİHAZ YÜKLEME PROGRAMINDA COM PORT 1 KİTLENİYOR

AMSTRAD MARKA UYDU CİHAZ YÜKLEME PROGRAMINDA COM PORT 1 KİTLENİYOR

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    ŞİMDİ ARKADAŞLAR BEN DİJİTAL UYDUMA YAZILIM ATIYORUM AMA EN SON YAZILIM ATTIĞIMDA CİHAZIN FLAŞH INI (BELLEĞİNİ) SİLDİM ÇÜNKÜ BİLGİSAYARDA YAZILIM ATARKEN COM PORTA DATA KABLO BAĞLAYARAK ATIYOSUN YAZILIMI YAZILIM ATARKEN COM PORT 1 E AYARLI AMA COM PORT 1 DE YÜKLEME PROGRAMI KENDİNİ KİTLİYOR YANIT VERMİYOR AMA COM 2 YE AYARLADIĞINDA PROBLEM YOK AMA BU PROBLEM SADECE BİR CİHAZIN YÜKLEME PROGRAMINDA OLUYOR AMSTRAD CİHAZDA DİĞERLERİNDE BİR PROBLEM YOK BUNA GÖRE COM PORT BOZUK DEĞİL PEKİ NEDEN BÖYLE YAPIYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN DÜŞÜNMEKYEN KAFAYI YİYECEM

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

Uydu cihazlarina amator kişilerin program yüklemesi çok tehlikeli ve tercih edilmeyen bir yoldur..

Herhangi bir elektrik kesilmesi + güç azalması + bilgisayarın donması durumlarında uydunun flash ını uçurabilirsin.

Senin anlattıgına göre ya yuklemeye çalıştıgın program hatalı ya da Upload ettigin program istedigin şeyleri düzgün yukleyemiyor olabilir

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    kardeş sen haklısında ben senin söylediklerinin zaten biliyorum ben bu problemi nasıl çözerim sen onu söyle sadece bir programda neden yapar bunu düzeltmek için ne yapmak gerekir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek

http://www.turkeyforum.com/satforum adresinden  düzeltme yazılımı indirebilirsin.

Com portun çalışmaması da bilgisayarda kurulu firewall programından veya çok emin olmamakla birlikte(zamanında çok deli etti com çalışmaması beni. ) bilgisayardaki dahili modem varsa çakışma yapabiliyor sanırım.

Akıl verme para ver a.q.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    kerdeş adsl modem var harici acaba ondan yapıyo olabilirmi ondadırmı diyosun

Toplam Hit: 1695 Toplam Mesaj: 5