Amvo, Ckvo Spay Sılme
-
butun anti virüsleri denedım ama bı boka yaramdı buda aslında bısı degıl ama spayları felan sılıyo kullanan arkadaslar varsa yorumlarını beklıyorum
http://combofix.org/download.php
arkadaslar mutalaka yapın ordakı sayıları bana soleyın 51 e kadar gıder zaten ama onlar spay degıl :D
en basta baslarken C:system32\\bunun gıbı yazılar cıkarsa onlar spay ben yaptım :D 24 cıktı sızıde beklıyorum :D
-
arkadaslar combofix i calıstırıken antı virüsü kapatın zaten soruyo kapatımmı dıye :D bıde taramadan cevap yazmayın :D
-
combofix de pek bi yakışmış vukuatlar bölümüne hani
-
bişey olmadı :S program files windows klasörlerinin orda bi klasör oluştu içinde bi dünya .dat .sys . bat türünden dosyalar var
-
arkadasım onunuze ne gerlırse eppct deyın gecın bıos gıbı bı ekran gelıcek sonra taramaya baslıcak
yapmayın allah sakına deneyın sunu :D
-
eset nod 32 3.0 son sürümü kurup güncellemesini yapıp tam sürüme yükseltirsen amvo denen trojanı siliyor ben denedim oldu
-
nod32 smart scurty mı ?
-
Sanal vukuatlar diye bölüm mü açılsa ne:D Virüs dövmeye gidiyoz, emanetleri getirin filan.. :P
Virüs istemeyen arkadaşlara linux öneriyorum. :D -
code1 bunu yazdı:
-----------------------------
nod32 smart scurty mı ?
-----------------------------hayır nod 32 3.0
tam sürüm yapıp en son güncellemeleri de aktif edersen bunların hepsini bulup siliyo
ben denedim amvo virüsünden kurtuldum
ama dediğim gibi tam sürüme yükseltmen gerekiyo
bunun içinde birçok internet sitesinde nod32 fixleri var
onları deneme/yanılma yoluya girdin mi oluyo birkaç deneme sonunda nod32 yi parayla alınmış gibi tam sürüm olarak kullanıyorum :D
-
Superantispyware diye bir program kullandım.Başarılı oldu.Kendi sitesi var.Ordan indirin deneyin.