folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Ana Ekranda Saatin Özelliklerini Değiştirme - Düzenledim

Ana Ekranda Saatin Özelliklerini Değiştirme - Düzenledim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

aslında uygulama sağolsun ben öyle ayarladım saat 10-22 arası her yarım saatte bir saati benim istediğim gibi söylüyor (: kilit ekranında analog saat koydum bunlarda sorun yok ama telefonu kullanırken saat kaçtı diye gözümüz bi kayarya saate, telefonumun arka plan fotoğrafında saatin olduğu yer açık renkte duvarın olduğu yere denk geldi saat hiç gözükmüyor (: saat lazım oldumu ana ekrana da analog saat koydum ordan bakıyorum veya uygulamalarım sayfasında da gözüküyor.

internette araştırdım tabi, saat stiliyle ilgili bulduklarım;

Kolay özelleştirme için şu adımları izleyin:
    1. Android 'Ayarlar' uygulamasını açın.
    2. 2. 'Kilit ekranı'na dokunun.
    3. 3. 'Saat stili'ne dokunun.
    4. Tercih ettiğiniz stili ve rengi seçin (Seçebileceğiniz beş stil var!).
    5. Düzenlemeyi tamamladığınızda 'Bitti'ye dokunun.
    6. Tamamlandı!

ayarlar hep böyle "kilit ekranı" için var. ana ekrandaki saatin rengini, boyutunu, stilini nasıl nerden ayarlarız?

düzenlemem;

arkadaşlar telefonum öyle ciddi bişey yapmadan hafıza dolu demeye başladı. anladımki format istiyo (: formatı şöyle yapıyorum; dün akşam vakti ne oluuur ne olmaz diye sd kartımı da çıkartıp fabrika ayarlarına geri getirdim. bide ne göreyim (: ana ekranda sol üstte saatin rakamları varya, tam o boyutta yatay olarak siyah arkası görünen bir şerit çekmiş saatte beyaz renkte o arka plan fotoğrafıma rağmen "bişey" gibi saatin rakamları ortada (((:

ben özellikle bişey yapmadan istediğim oldu, şimdik bu muhabbetin türkçesi nedir? (:

ajan1111 tarafından 26/May/25 09:58 tarihinde düzenlenmiştir

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ajancım nasılsın sağlısın sıhhatın nasıl bana özelden wassabını yaz sana ada buluşmamızdan fotolarını atayım 

KaptaN tarafından 15/May/25 11:09 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefonun markasına göre değişir hocam senin istediğin şey. Her telefonun arayüzü farklı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Telefonun markasına göre değişir hocam senin istediğin şey. Her telefonun arayüzü farklı.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

android android markası= samsung a01

@kaptan

abicim pm attım, evet kazamda çoğu fotoğraflarım hep kayıp. sendeki ada buluşması fotoğraflarını gönder de sağlam bi arşivleyim (:

hatta tahribat.com olarak serverde buluşmalar için bi alan açılamaz mı? tbt buluşmalarını fotoğraflarını orada toplarız. yada google drive de tahribat.com olarak bi alan açılsa, müdürümüz under. amcamız= @underzero olursa hiçbirşey olmaz  sevgiler&saygılar amcacım :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu videoyu izleyerek yapabilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=P8Odve1xqVE

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Bu videoyu izleyerek yapabilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=P8Odve1xqVE

hocam kilit ekranında sorun yok. kilit ekranında benim şanlı avatarım var zaten (: bu ekranda analog saat koydum ordan bakıyorum zaten isteğim telefonu kurcalarken ekranın sol üstte saat varya tam orada resimde beyaz duvar denk geldi. hiçbirşey gözükmüyor. tam burda saatin rengini siyah yapsam net gözükür.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

eyy konucum hort (: 

isteğim oldu hemde nasıl (((:

Toplam Hit: 894 Toplam Mesaj: 8
ana ekranda saat