Ana Sayfanın Gizlenmiş Alt Sayfalarını Gorebilme
-
bir sayfanın örnek olarak www.abcd.com adlı sayfanın altında www.abcd.com/500.html www.abcd.com/1910.html gibi gorunmeyen sayfalara nasl ulasabilirim hepsi de ornekteki gibi sayı uzantılı html sayfaları.herhangi program veya sayfanın alt sayflarını gosteren yontem varmıdır?
-
Maalesef, linklenmediyse işkembeden sallaman gerekir o da tutarsa..
-
dreamth bunu yazdı:
-----------------------------
bir sayfanın örnek olarak www.abcd.com adlı sayfanın altında www.abcd.com/500.html www.abcd.com/1910.html gibi gorunmeyen sayfalara nasl ulasabilirim hepsi de ornekteki gibi sayı uzantılı html sayfaları.herhangi program veya sayfanın alt sayflarını gosteren yontem varmıdır?
-----------------------------Greasemonkey scripti yazarsın bi tane sayaç koyarsın sayac+".html" dosyalarına saniyede 1 xmlhttprequest gönderirsin response aldığın sayfaları bir değişkene atarsın en sonda sana rapor verir.sayacı da istdiğin sayıya kadar arttırabilirsin.
-
edit büdüt.
-
flashget de oyle bir ozellik var ama her sayfada ise yaramaz
flashget i ac f7 ye bas sayfanin ismini yaz enter la
gelirse gelir gelmezse baska program bilmiyorum
-
Teleport,idm(internet download manager)grabber özelliğinden ,intellitamper
-
orbit falanda iş görebilir.
çoklu indirme bölümünden link from ..... to ..... kısmı var boşlulara 1 le 100 yazarsan arasındaki sayfalara bakıp varsa indirir .
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
flashget de oyle bir ozellik var ama her sayfada ise yaramaz
flashget i ac f7 ye bas sayfanin ismini yaz enter la
gelirse gelir gelmezse baska program bilmiyorum
-----------------------------denendi, yillardir kullaniyorum,... yalan olmasin ilk versionlarindan beri var bu F7 olayi..
herkez idm diyor ama, nedense ben flashget i en cokta bu F7 olayi yüzünden cok seviyorum..
. ftp icin de kullanilir..