Anadolu İnsanı Mı Dedi ? İşte Okumamış, Cahil Bir Anadolu Kadını
-
Başlığa aldanmayın, çoğumuzdan daha aydın, demorkatik, laik ve bilgili.
http://www.youtube.com/watch?v=W-ypxlZ6euA&feature=player_embedded
http://www.facebook.com/video/video.php?v=226105273481&ref=nf
-----
GÖrüşlerimi facebookta şöyle dile getirmiştim;
--
Atatürk'ü hanginiz anlıyor !!! Alın size Atatürk'ün istediği Türkiye...Kadın okumamış cahil ama çoğunuzdan daha laik, demokratik, aydın, bilgili vs...
İşte Atatürk köylü milletin efendisidir derken bunu kast etmişti.Demorkasi isterken bunu kast etti.HESABINI SORACAKSIN.Rahatsızsan, beğenmediysen HESABINI SORACAKSIN.
Yaptıklarının hesabını verecekler, yapılanların HESABINI SORACAKSIN !!!!!!-
Keşke Türkiyede okumuş oranı şimdikinin yarısı olsaydı da böyle kadınlar olsaydı.O zaman daha farklı olurdu.
-
Doğru diyorsun izlemiştim bende bı prgramı
birşey dikkatimi çekti insan Laik olmaz hocam Devlet Laik olur insan, laik devlet yanlısı olur ;) -
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Doğru diyorsun izlemiştim bende bı prgramı
birşey dikkatimi çekti insan Laik olmaz hocam Devlet Laik olur insan, laik devlet yanlısı olur ;)
-----------------------------laik insan demek, laik düşünen insan demektir.Oy verirken bu müslüman diye ayrım yapmayan adamdır.Oda müslüman oda müslüman..FAkat neymiş bu tarikat kökenli olunca daha müslümanmış başa gelirmiş.
Neyse işi derin konuya çekmek istemiyorum.
Burda bahsettiğim laiklik bu.Yoksa türban şu bu değil
-------
hazır söylemişken; eğer derin konular gibi tartışmaya çıkarttığınız anda adminlerden gerekenin yapılması için ricada bulunacağım.derin konular yasak, tartışma yasak !!
-
Ne tartışması hocam tartışma çıkartma amacım yok sadece dikkatimi çekti belirttim kavram yanlışlığı oluyor diye belirttim benden fazlada Laik devlet yanlısı adam bulamassın tbt de
sadece kavramın yanlış kullandığını belirttim laiklik ilkesi devletin uygulaması gereken bir ilke devlette yaşayan bir insanın değil her insan bu laik devlete uymalı o laik bu laik değil saçma oluyor herkes zaten olmak zorunda ;)
kadını tebrik ediyorum harbi doğru şeyler diyor hepimizn ders çıkaracağı şeyler vardır umarım -
yok yaw :D sana demedim, ilk mesajda atamayınca 2. mesajda aklıma geldi.
-
iyi de hocam bu kadın cahil değil ki. cahillik okuyarak geçmiyor malesef. eğitim görmemiş olsada bu kadın eğitimli bir kadın.
-
yok hoca orda vurgu yapmak istedim."Başlığa aldanmayın" yazdım.Okuyan adam cahil olmaz gibi bir düşünce var ya..Ondan.
-
yanlış hatırlamıyorsam tarihi eser kaçakçılığı yaptığını duymuştm.