Anadolu Teknik Veri Tabanı Programcılığı
-
Hojalar veri tabanı programcılığı iyimidir ?
neler gerektirir, serfitika almak gerekir mi ?
iş bulma imkanı nedir ?
Neleri öğretirler ?
Artıları nelerdir Eksileri nelerdir ?
yardımcı olabilirmisiniz hojalar ?
-
hojam lise de veri tabanı eğitimi alırsan üni de web tabanlı uygulamalar görüyorsun bildiğim kadarıyla ama iş imkaları çok güzel diye biliyorum geleceğin mesleği ama büyük şehirlerde
-
up
-
Anadolu teknik veritabanı programcılığı okudum. Visual basicle başlarsın bir bok öğrenemeden C# 'a geçersin. Sonra siktiriboktan bir şekilde asp göstermeye çalışırlar.
Sonra çalışsanız bile ancak öğretmen olursunuz derler. Zaten derslerinde kötüdür.. 2 Yıllık direk geçişle MYO'ya gidersin. Orada da anakart nedir ekran kartı nedir.
bunları bilmezseniz geleceğini hiç bilmezsiniz gibi saçma bir sebeple , sanki bana ilk ekran kartının yapılışını anlatıyormuş gibi verdiği tarihlerin bilimselliğini yaşatmaya çalışır..
Bla bla bla.
Derslerini sıkı tut. bölüm derslerinde zaten yardımcı oluyorlar. Git 4 yıllık okuyabilmek için özel ders al , dershaneye felan git.
-
Veri tabanı mı web tasarım mı böyle bir kıyaslama yaparsak hangisi iyidir ?
-
PCoDeR bunu yazdı:
-----------------------------
Veri tabanı mı web tasarım mı böyle bir kıyaslama yaparsak hangisi iyidir ?
-----------------------------kapasitene bağlı
-
up
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------Anadolu teknik veritabanı programcılığı okudum. Visual basicle başlarsın bir bok öğrenemeden C# 'a geçersin. Sonra siktiriboktan bir şekilde asp göstermeye çalışırlar.
Sonra çalışsanız bile ancak öğretmen olursunuz derler. Zaten derslerinde kötüdür.. 2 Yıllık direk geçişle MYO'ya gidersin. Orada da anakart nedir ekran kartı nedir.
bunları bilmezseniz geleceğini hiç bilmezsiniz gibi saçma bir sebeple , sanki bana ilk ekran kartının yapılışını anlatıyormuş gibi verdiği tarihlerin bilimselliğini yaşatmaya çalışır..
Bla bla bla.
Derslerini sıkı tut. bölüm derslerinde zaten yardımcı oluyorlar. Git 4 yıllık okuyabilmek için özel ders al , dershaneye felan git.
-----------------------------okuluna bağlı hocam bizim okudla çok güzel vb öğrettiler bu sende c# öğrencem ayrıca bizim okuldan mezun olup üniversiteye giden öğrencilerden bir tanesi bile üniversitede dersçalışmaz sınava girer çıkar sınıffın en iyi notunu alır bunu dışında bir tane öğrenci gösteremezsin bizim okuldan.
-
web master lık olayını malesef türkiyede ayağa düşürdüler hocam... artık biraz photoshop biraz php yada asp asp.net bilen adam web masterım diyor...
veri tabanı o kadar basit değil benim önerim kendine güveniyorsan veri tabanı olayına gir. zira oracle falan iyi öğrenirsen çok iyi işler bulursun özellikle son zamanlarda oracle türkiyede patlama yaptı diyebilirim ... adamı ms sqlde ufak bir uygulama için işe alacaklar ama tutmuşlar oracle 11g yi iyi bilen şeklinde ilan veriyorlar... iyi bilenede ona göre para ödüyorlar.