folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anadolu Üniversitesi A.Ö.F Öğrencilerine Veya Bilgisi Olanlara Bir Soru.

Anadolu Üniversitesi A.Ö.F Öğrencilerine Veya Bilgisi Olanlara Bir Soru.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar az önce kaydımı yaptırdım , netten aldığım çıktıyı makasla keserek üstüne bi vesikalık yapıştırdım ve ocağa kadar bu skko kağıt benim öğrenci kartım yerine geçicek sanırsaım :D , şimdi ben bu kağıt ile öğrenci pasosu çıkarabilirmiyim ? kayıt yaptırdığım yerin alt katında paso müracat yer vardı ama ocak'tan sonra alabiliriniz diyorlardı karaköy e gidip drek öğrenci pasosu çıkartabilirmiyim , varmı bilgisi olan ?

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    ÖĞRENCİ Şİfreni kaybetme

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    bürondan ögrenci belgesi al ve git pasonu kendin çıkart kadıköydeki o yerden ismini unuttum (yerin).

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

hojam bnde tam konu aççaktım :) bn normal üni. okuyom bi de bu açık öğretimden işletme okumak için geçen kayıt yaptırdım. Parayı da yatırdım ama şimdi sitede  2. üniversite için kayıtlar sonra diyo.bn normal ösys kaydı oldum heralde. yarın gidip son bürodan kaydımı olcam. bi problem yaratırmı. 2. üniversite kaydı parası 40 ytl daha fazla yanlış okuyup yanlış zamanda yanlış programa kayıt olmuş oldum. yeni ösys kayıt yzıyo bnim internet çıktısında. sizce bi problem olur mu ? lütfen şimdi g*te gelmeyelim ? :S

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    nickneyime bunu yazdı:
    -----------------------------

hojam bnde tam konu aççaktım :) bn normal üni. okuyom bi de bu açık öğretimden işletme okumak için geçen kayıt yaptırdım. Parayı da yatırdım ama şimdi sitede  2. üniversite için kayıtlar sonra diyo.bn normal ösys kaydı oldum heralde. yarın gidip son bürodan kaydımı olcam. bi problem yaratırmı. 2. üniversite kaydı parası 40 ytl daha fazla yanlış okuyup yanlış zamanda yanlış programa kayıt olmuş oldum. yeni ösys kayıt yzıyo bnim internet çıktısında. sizce bi problem olur mu ? lütfen şimdi g*te gelmeyelim ? :S

valla ben örgün vs. okumuyorum ama kaydı öyle yaptım :S , ki sitede başka türlü kayıtta olamıyorsun 225 lira ödedim..gittim normal kaydoldum ..ayrıca arkadaşlar şifre vs. demişler bana hiç bişe vermediler , sadece çıktıyı üçe bölmüştük işte , bi parçasını mühürleyip geri verdiler :D

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    nickneyime bunu yazdı:

valla ben örgün vs. okumuyorum ama kaydı öyle yaptım :S , ki sitede başka türlü kayıtta olamıyorsun 225 lira ödedim..gittim normal kaydoldum ..ayrıca arkadaşlar şifre vs. demişler bana hiç bişe vermediler , sadece çıktıyı üçe bölmüştük işte , bi parçasını mühürleyip geri verdiler :D

hojam şimdi aöf büroyu aradım.bi problem olmaz dediler daha doorusu ilk önce istanbul aksaraydaki büroyu aradım dilekçe gönderceksin eskişehire dedi ondan sonra kayıt olcaksın dedi.sonra manisayı aradım bi orası açtı telefonu :) ordaki bayanda bi problem olmas siz onlara bn normal üni. okuyorum demediğiniz sürece dedi :) ama 20 yıl daha yaşlandım bi daha para ödicem diye :B :S

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    romeo
    romeo's avatar
    Erkek
    normal intden başvuruyorsun ve sonra pdf geliyor yazıcıdan çıkartıyorsun en yakın aöf bürosuna götürüyorsun :D tabiki paracıkları yatırınca ben öle yaptım bir sorunlada karşılaşmadım açıkcası

Aerial Film & Photography / Hava Çekimi http://www.vimeo.com/flyturk http://www.youtube.com/flyturknet http://instagram.com/flyturknet http://www.flyturk.com.tr/
Toplam Hit: 1215 Toplam Mesaj: 7