Anadolu Üniversitesi Kazananlar SSS'ı Buraya Sorun
-
Anadolu üniversitesini kazanan arkadaşlar 4. sınfı biyoloji okuyarak okulu kaşarı olmuş birisi olarak tüm sorularınızı burdan bana sorabilirsiniz uyursam sabah uyandığımda hepsini açıklarım.
Not: Şimdiden hazırlık okuyacaklara içten içe bi pis sırıtma atıyorum :))
-
O kadar zor mu hocam hazırlık :D Sinema tv'yi kazandım ben :)
-
yüzde yüz ingilizce o bölüm 2 kere kaldın mı hazırıktan ver elini başka üniversite
-
Yüzde yüz değil otuz kırk sanırım. Ama çok zor diyorlar sen okuduysan zorlukları nelerdir bahsedersen iyi olur :)
-
zordur bu sene 3bin hazırlıktan sadece 300 kişi geçti. Gerçi kalanları da bölümlere attılar ama bu sistemi tam oturtamadılar yeni bina felan yapıldı o yüzden ama bu sene herşey yerine oturturlarsa bütün bölümler yüzde yüz ingilizce olacak olmayanlar da yüzde 30 ingilzice olacak ve hazırlık geçme şartı konulacak.
*Hazırlık binası iki eylül kampüsünde merkezden otobüsle gitmek zorundasınız küçük otobüsler 10dk da bi geçiyor bi de orda mühendis mimar besyo okuduklaını düşün üstüne de 4-5bin hazırlık öğrencisi olacak
*Geçme notu 70 bunu her dönem tutturman lazım vizelerin 100 olsa bile finalden 69 aldın mı kalıyorsun
*Devamsızlık yüzde 10 bu da her dönem 45-46 ders saatine tekavül ediyor kesinlike hiç tolere edilmeyen bir durum
*Lise gibi her gün 9-16 arası derse giriyorsun kurun yüksekse perşembe cuma 9-1 arası dersin oluyor
*Hazırılık iğrençtir ama ingilizcen biraz varsa iyi bi fırsattır deli ortam yaparsın kullanabilene
-
Orta derece ingilizce var geliştirmeye açığım, hevesliyim. Sanırım bu sene hazırlık baya zor olacak. Ama ne kadar yüksek kurdan başlarsan o kadar iyi diyorlar. En iyisini yapmaya çalışacağım :)
-
Kimya kazandım tek sorum laboratuvar iyi mi?
-
en çok paraı kimyaya harcarız biz kimya konusunda deli mesleki dersler var aletli analiz kromotgrafi felan filan laboratuarlar çok ve iyidir her malzemeye sahipsindir daha geçenlerde 1.5milyon$a yeni bi analiz cihazı alındır.