folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anadolu Yakası Boks Salonu

Anadolu Yakası Boks Salonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

Selamlar,

Sabahtan akşama kadar pc başında oturuyoruz, geçen gece 12 de çıktım motorun aküsü bitmişti, vurdurayım diye bi sağa bi sola koştur derken tansiyonum düştü, şu genç yaşımda 3-5 kallavi hareket yapınca tansiyonum düşer hale geldi.

Spor yapmaya başlamam gerektiğine karar verdim; hem spor yapayım, hem stres atayım, hem de biraz dayak yiyeyim de aklım başıma gelsin diye boksa başlamaya karar verdim. Ama hiç salon falan bilmiyorum, bodoslama gidip de bi salona yazılmak istemiyorum.

İlla vardır burada bilen eden yapan, kursların olur fiyatlarını dahi bilmiyorum ben. 

Konu hakkında beni komple bi aydınlatırsanız sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

La beni mi sevmiyonuz yoksa kimse ilgilenmiyo mu? Akşam kalabalığından düşer belki birşeyler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

boks salonunu bilmem de bi mürid vardı aklıma geldi, biriyle kavga edecekti kendinden iri yarı tavsiye istemişti epey yazılmıştı, sonra da daha haber alınamamıştı galiba noldu ona?

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek
    Lightsaber bunu yazdı

boks salonunu bilmem de bi mürid vardı aklıma geldi, biriyle kavga edecekti kendinden iri yarı tavsiye istemişti epey yazılmıştı, sonra da daha haber alınamamıştı galiba noldu ona?

u235 hocaydı sanırım o

Mxmax tarafından 06/Haz/15 23:34 tarihinde düzenlenmiştir

trader
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam dans kursuna git, orada daha iyi yağ yakarsın. 

Pikacu tarafından 07/Haz/15 00:03 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

Hocam dans kursuna git, orada daha iyi yağ yakarsın. 

Hocam benim zaten yağ yakmayla ilgili bi sıkıntım yok 181 boy 74 kgyim afedersin filinta gibi adamım, sıkıntı kondisyonun sıfır olması. 20 yaşında adamım, 1 km yi orta tempoda koşayım diyorum götüm çıkıyor, moralim bozuluyor.

İleride dansı da düşüncem ama şimdilik daha çok boks gibi stres atmalık birşey istiyorum.

Ve sanırım boksla ilgilenen hiç yok, mecbur bodoslama gidip gircez bi yere.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

vardı hocam boksla ilgilinen arkadaşlar da nicklerini hatırlayamıyorum. konuyu bir kaç gün aktif tutarsan çıkcaklardır ortaya

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pizot
    pizot's avatar
    Erkek

Eski milli bir boksör olarak hocam ip atlamanı günde yavaş tempoyla 5 kmyle başlayarak hafta hafta 1 km arttırmanı gölge boksu yapmanı ve bunu 3 dkklık raundlarla yapmanı öneriyorum ekstra hacmini yani kas kütleni arttırman içinde elinde bir dambıl setiyle çalışmanı tavsiye ediyorum.

Veleye...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Mxmax bunu yazdı
    Lightsaber bunu yazdı

u235 hocaydı sanırım o

Ben kafese giricektim haci.O senin bahsettigin konuda benimdide kac sene once yuh :D Ben unuttum :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

hojucuka ulaş hocam. Tekel vardı bir ara cevizlide bayağı iyi diyorlardı sonra değiştimi bilmiyorum

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 1388 Toplam Mesaj: 10